Edusta itseäsi hyvällä kuvalla

Kunnallisvaaleista on tuskin vielä selvitty, mutta Europarlamenttivaalit koputtavat jo ovella. Kuvatessa kunnallisvaaliehdokkaita on vaan ajatus varmistunut, että hyvällä kuvalla on äänestäjään vaikutus. Ei ole ollenkaan sama, millaisella kuvalla itseään edustaa.

Kunnallisvaaleista on tuskin vielä selvitty, mutta Europarlamenttivaalit koputtavat jo ovella. Kuvatessa kunnallisvaaliehdokkaita on vaan ajatus varmistunut, että hyvällä kuvalla on äänestäjään vaikutus. Ei ole ollenkaan sama, millaisella kuvalla itseään edustaa.Usein kuva on peruskuva, ja se toimii. Kuva voi olla myös enemmän persoonaa kuvastava.

Hyvin toimii kokonaisuus, jos puolueella on joku yhteinäinen teema tai ohjeistus - usein näin nykyään tehdäänkin.Tarjoan teille Eurovaaleihin omaa osaamistani hyvien muotokuvien muodossa.

Kuvaushinta on 45e, sisältäen kuvauksen joko studiossani Pyynikin Trikoolla tai miljöössä. Yhdellä kuvaushinnalla kuvaan jopa 50 kuvattavaa, jos he tulevat tietyn ajan kuluessa.

Kuvattavat saavat kuvaushinnalla itselleen nähtäväksi ja valittavaksi koevedokset, joiden perusteella tehdään valmiit kuvat. Kuvakäsitellyt kuvatiedostot maksavat alkaen 20e/kpl (tämä kuvakoko sopii nettikäyttöön, sekä kevyeeseen printtikäyttöön), ja niitä saa kukin tilata toiveidensa mukaan niin monta kuin kokevat tarpeelliseksi.


Olkaa yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä teidän arvoihinne sopiva kuvatyyli, jonka toteutan toivotussa aikataulussa!


Ystävällisin terveisin
Johanna Pohjavirta
Studio Dettani

Pyynikin Trikoo, Tampere
puh. 050 528 7507

studio@dettani.fi