YLIOPPILASKUVAUS & RIPPIKUVAUS

Yliioppilaskuvauksen sekä
rippikuvauksen hinta 55e


Nämä perinteiset nuoruuden juhlat ovat edelleen tärkeitä välietappeja elämässä. Ja aina kannattaa juhlia kun on vähänkin aihetta - nämä niitä juhlia, jotka kannattaa myös ammattilaisen kuvaamana ikuistaa.

Rippikuvaus sekä ylioppilaskuvaus kestää yleensä noin puoli tuntia, mutta yleensä näihinkin kuvauksiin varaamme tunnin aikaa. Vain kiireisimmät päivät ovat tähän poikkeuksena.

Rippi tai ylioppilaskuvaukseen voikin ottaa mukaan vaikka harrastuksen; koiran, koripallon tai tennismailan, yhtälailla haitarin tai lempilevyn. Ylioppilaan rekvisiitaksi voi laskea vaikka tyttö,- tai poikaystävän :) Eli aikaa riittää kuvauksessa ottaa sekä perinteisempää muotokuvaa, että jotain rennompaa harrastuskuvaa.

Otoksia näistä kuvauksista yleensä kertyy 50-60 kpl.


Ylioppilaiden ja muiden valmistuvien muistilistaan


kuuluu ylioppilaslakki (voidaan ottaa myös ensin kuvia ilman lakkia), kukka ja kengät. 100% varma valinta kukaksi on ruusu, mutta kaikki muut vaihtoehdot on hyvinkin persoonallisia. Eli kannattaa avoimin mielin katsella kukkakaupassa vaihtoehtoja, myös ilman kukkaa voi hyvin kuvaukseen tulla. Jalkaan unohtuu joskus perustennarit, mutta osassa kuvissa saattaa näkyä myös kengät, eli jos ei halua tennareita, juhlakengät mukaan. Sukat näkyy pojilla usein myös housunlahkeiden alta.

Pojille kannattaa laittaa erityisesti kuumalla säällä vähän puuteria, sillä kiiltoja en hankalampi jälkikäteen poistaa. Isoimmat ihohuolet ei haittaa, isoimpien finnien poisto on helppo juttu kuvankäsittelyssä.Yhteystiedot - Studio Dettani

studio@dettani.fi

Mäkikatu 84
33250 Tampere


Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse.
Puhelimitse saattaa saada kiinni ma-pe klo 9-16
Puh. 050 528 7507

Kuvauksia joka arkipäivä sekä myös lauantaisin; sunnuntait ja pyhät pääsääntöisesti studio lepää.