"Pika" PROFIILIKUVAUS &

HENKILÖSTÖKUVAUS

Tarvitsetko itsestäsi edustavan profiilikuvan? Tarvitseeko yrityksesi sinusta henkilöstökuvan? Tai tarvitsetko vain yhden kuvan cv:hen, työhakemukseen tai muuhun kulkukorttiin passikuvaa persoonallisemman kuvan? Kenties kuvan Linkediniin, Faceen tai Tinderiin?

Tässä ratkaisu! Hintamme 35e sisältää passikuvausta "luovemman" kuvauksen sekä kuvatiedoston yhdestä yhdessä paikanpäällä valitsemastamme kuvasta. Tämä kuvaus ei sisällä koevedoksia, vaan kuva valitaan kameran näytön perusteella kuvausajan puitteissa. Tästä valitusta otoksesta saat viimeistellyn (some/pikkuprinttikäyvän) kuvatiedoston vapain käyttö,- ja someoikeuksin.

Aikaa näihin simppeleihin muotokuvauksiin käytämme n. 5-15 min, ja kuvan saa suht nopeasti kuvauksen jälkeen. Kuva voidaan ottaa myös miljöössä, täällä Pispalassa kun ei tarvitse mennä ovea pidemmäs sitä etsimään.

Jos haluat enemmän erilaisia vaihtoehtoja (kuten alla) sekä aikaa valita kuva rauhassa, tsekkaa meidän muotokuvausvaihtoehto. Mutta jos jo etukäteen tiedät vähän mitä haluat, tämä "pikakuvaus" on siihen erinomainen vaihtoehto. Esimerkiksi mikä tahansa allaolevista voidaan toteuttaa "yhden kuvan" taktiikalla.