YLIOPPILASKUVAUS & RIPPIKUVAUS

Kuvausten hinta on 75e


Ylioppilaskuvaus ja rippikuvaus ikuistavat nuoruuden tärkeät välietapit lapsesta aikuiseksi. Edelliset kuvat on ehkä otettu yksivuotiaana, ja seuraavat kuvat saattavat olla vihkikuvat. Liikaa siis ei virallisia kuvia usein näistä nuorista ole. Nämä ovat myös niitä juhlia, jotka kannattaa ammattilaisen kuvaamana ikuistaa, sillä näitä kuvia säilytellään esillä vuosikymmeniä.


Rippikuvaus sekä ylioppilaskuvaus kestää yleensä noin puoli tuntia, mutta yleensä näihinkin kuvauksiin varaamme tunnin aikaa. Vain kiireisimmät päivät ovat tähän poikkeuksena.

Rippi tai ylioppilaskuvaukseen voikin ottaa mukaan vaikka harrastuksen; koiran, koripallon tai tennismailan, yhtälailla haitarin tai lempilevyn. Ylioppilaan rekvisiitaksi voi laskea vaikka tyttö,- tai poikaystävän :) Eli aikaa riittää kuvauksessa ottaa sekä perinteisempää muotokuvaa, että jotain rennompaa harrastuskuvaa. Mahdollisuus on myös kuvaukseen miljöössä, studion kupeessa Pispalassa tai vaikka Pyynikin kauniissa maisemissa täällä Tampereella.

Otoksia näistä kuvauksista yleensä kertyy 70-100 kpl ja aikaa käytetään n. 30min.


Ylioppilaiden ja muiden valmistuvien muistilistaan


kuuluu ylioppilaslakki (voidaan ottaa myös ensin kuvia ilman lakkia), kukka ja kengät. 100% varma valinta kukaksi on ruusu, mutta kaikki muut vaihtoehdot on hyvinkin persoonallisia. Eli kannattaa avoimin mielin katsella kukkakaupassa vaihtoehtoja, myös ilman kukkaa voi hyvin kuvaukseen tulla. Jalkaan unohtuu joskus perustennarit, mutta osassa kuvissa saattaa näkyä myös kengät, eli jos ei halua tennareita, juhlakengät mukaan. Sukat näkyy pojilla usein myös housunlahkeiden alta.

Pojille kannattaa laittaa erityisesti kuumalla säällä vähän puuteria, sillä kiiltoja en hankalampi jälkikäteen poistaa. Isoimmat ihohuolet ei haittaa, isoimpien finnien poisto on helppo juttu kuvankäsittelyssä.Yhteystiedot - Studio Dettani

studio@dettani.fi

Mäkikatu 84
33250 Tampere


Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse.
Puhelimitse saattaa saada kiinni ma-pe klo 9-16
Puh. 050 528 7507

Kuvauksia joka arkipäivä sekä myös lauantaisin; sunnuntait ja pyhät pääsääntöisesti studio lepää.