YLIOPPILASKUVAUS & RIPPIKUVAUS


Ylioppilaskuvaus ja rippikuvaus ikuistavat nuoruuden tärkeät "välietapit" aikuiseksi kasvaessa. Edelliset kuvat on ehkä otettu yksivuotiaana, ja seuraavat kuvat saattavat olla vihkikuvat. Liikaa siis ei virallisia kuvia usein näistä nuorista ole. Nämä ovat myös kuvia, joita pidetään monesti esillä vuosikymmeniä.

Rippi/ ylioppilaskuvauksiin varaamme aikaa puolisen tuntia, tarvittaessa enemmänkin. Tuossa ajassa silti ehtii jo monenlaista; rippi tai ylioppilaskuvaukseen voikin ottaa mukaan vaikka harrastuksen -  koiran, koripallon tai tennismailan, yhtälailla haitarin tai lempilevyn. Ylioppilaan rekvisiitaksi voi laskea myös vaikka tyttö,- tai poikaystävän :) Eli aikaa riittää kuvauksessa ottaa sekä perinteisempää muotokuvaa, että jotain rennompaa kuvaa. Mahdollisuus on myös kuvaukseen miljöössä, studion kupeessa Pispalassa. Sään/aikataulun salliessa voidaan kuvata jopa sekä että.

Otoksia näistä kuvauksista yleensä kertyy n. 100 kpl.

Kokonaishinta koostuu kuvauksesta (75e) + valitsemistasi kuvatuotteista.

Saat kuvauksen jälkeen linkin koevedosgalleriaan jonka perusteella voit tilata tuotteita omien toiveiden mukaan - yhden tai monta, isoa tai pientä, kuvaa tai tiedostoa. Emme siis sido sinua mihinkään kuvatuotepakettiin.

Tuotehinnastoomme
pääset tutustumaan toki myös etukäteen!

Ajanvarauslomakkeen löydät Yhteystieto-sivuilta.

Kuvauksen hinta 75e

Ylioppilaiden ja muiden valmistuvien muistilistaan


kuuluu ylioppilaslakki (voidaan ottaa myös ensin kuvia ilman lakkia), kukka ja kengät. 100% varma valinta kukaksi on ruusu, mutta kaikki muut vaihtoehdot on hyvinkin persoonallisia. Eli kannattaa avoimin mielin katsella kukkakaupassa vaihtoehtoja, myös ilman kukkaa voi hyvin kuvaukseen tulla. Jalkaan unohtuu joskus perustennarit, mutta osassa kuvissa saattaa näkyä myös kengät, eli jos ei halua tennareita, juhlakengät mukaan. Sukat näkyy pojilla usein myös housunlahkeiden alta.

Pojille kannattaa laittaa erityisesti kuumalla säällä vähän puuteria, sillä kiiltoja en hankalampi jälkikäteen poistaa. Isoimmat ihohuolet ei haittaa, isoimpien finnien poisto on helppo juttu kuvankäsittelyssä.