PERHEKUVAUS & SUKUPOLVET -KUVAUS

Perhekuvauksen hinta 55e


Meillä perhekuvaus sisältyy lapsikuvauksen hintaan, mutta voimme toki kuvata myös pelkkää perhettä.  Lisääntyvässä määrin kuvataan myös "vanhempia perheitä", jossa lapset ovat jo teini-iässä. Suosiotaan on lisäämässä myös perinteinen sukupolvikuvaus, jollaisia kuvattiin vuosikymmeniä aiemmin paljonkin. Kuvia, joissa usein mukana koko joukko; isovanhemmat, lapset ja lapsenlapset.

Kuvaamme yleensä perheen tai koko suvun ensin kaikki yhdessä muutamalla eri asetelmalla. Sen jälkeen voimme jatkaa kuvaten vaikka äitiä ja isää kahdestaan, sisaruksia keskenään ja vielä kaikista omatkin kuvat.
Sukupolvet-kuvaus


Sukukuvauksissa usein kuvataan myös perhekunnittain, isovanhemmat lastenlasten kanssa tai vaan serkukset.

Lemmikkieläimet on erittäin tervetulleita, näihin kuvauksiin voi ottaa myös "omaa teemaa" eli vaikka perheen tai suvun yhteiseen historiaan tai harrastukseen liittyvää rekvisiittaa.


Kuvausaika (n. 1h) on kuvaukseen pukemisineen ja muine valmistautumisineen kullekin varattu aika. Yleensä, eteenkin arkipäivisin on aikaa enemmänkin, lauantaisin on valitettavasti usein tiukempi aikataulu.

Jos kuvaus peruuntuu kokonaan, eikä uutta kuvausaikaa saada meistä johtumattomista syistä sovittua, olemme tällöin perineet 50% kuvaushinnasta. Peruuntuneen lauantain kuvausajan tilalle emme valitettavasti ole pystyneet tarjoamaan uutta lauantaiaikaa, mutta arkiajan kyllä.


Yhteystiedot - Studio Dettani

studio@dettani.fi

Pyynikin Trikoo, alapiha. Virallinen osoite on Pyhäranta 7D, mutta parhaiten löytää Nahkakuja 17 osoitteella; kyseinen talo sijaitsee omaa ulko-oveamme vastapäätä!


Pyhäranta 7D / Nahkakuja 15-17 vastapäätä
33230 Tampere

Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse tai etusivun yhteydenottolomakkeella.
Puhelimitse saattaa saada kiinni ma-pe klo 9-16
Puh. 050 528 7507

Kuvauksia joka arkipäivä sekä myös lauantaisin; sunnuntait ja pyhät pääsääntöisesti studio lepää.