PERHEKUVAUS & SUKUPOLVET -KUVAUS

Perhekuvauksen hinta 75e


Meillä perhekuvaus sisältyy lapsikuvauksen hintaan, mutta voimme toki kuvata myös pelkkää perhettä.  Lisääntyvässä määrin kuvataan myös "vanhempia perheitä", jossa lapset ovat jo teini-iässä. Suosiotaan on lisäämässä myös perinteinen sukupolvikuvaus, jollaisia kuvattiin vuosikymmeniä aiemmin paljonkin. Kuvia, joissa usein mukana koko joukko; isovanhemmat, lapset ja lapsenlapset.

Kuvaamme yleensä perheen tai koko suvun ensin kaikki yhdessä muutamalla eri asetelmalla. Sen jälkeen voimme jatkaa kuvaten vaikka äitiä ja isää kahdestaan, sisaruksia keskenään ja vielä kaikista omatkin kuvat. Sukukuvauksissa usein kuvataan myös perhekunnittain, isovanhemmat lastenlasten kanssa tai vaan serkukset.

Lemmikkieläimet on erittäin tervetulleita, näihin kuvauksiin voi ottaa myös "omaa teemaa" eli vaikka perheen tai suvun yhteiseen historiaan tai harrastukseen liittyvää rekvisiittaa.Kuvaukset Tampereella joko omalla studiollamme Pispalassa tai sen upeassa lähimiljöössä.


Kuvausaika (n. 1h) on kuvaukseen pukemisineen ja muine valmistautumisineen kullekin varattu aika. Yleensä, eteenkin arkipäivisin on aikaa enemmänkin, lauantaisin on valitettavasti usein tiukempi aikataulu. Lapsikuvauksen yhteydessä otettuihin perhekuviin varataan yhteensä n. tunti. Siinä ajassa ehtii hyvin. Otoksia perhekuvauksista kertyy yleensä 100-200, jos kaikki menee suunnitellusti.