HUOMENLAHJAKUVAUS & RASKAUSKUVAUS

Kuvausten hinta on 75e


Huomenlahjakuvaus sekä erityisesti raskauskuvaus ovat kaksi kuvausta, jotka ovat lähellä sydäntäni. Ne on kuvaukset, joita ei tule ehkä ajatelleeksi "tarvitsevansa". Mutta molemmat sisältävät paljon sellaista, joka ansaitsee tulla kuvatuksi. Hetkiä, joita jaksaa muistella vuosienkin jälkeen - ehkä jopa niin, että näiden kuvien arvo vaan kasvaa mitä enemmän aikaa on kulunut.  Raskaana ei ehkä koe olevansa kovin kuvauksellinen, mutta en ole kohdannut kuin äärimmäisen kauniita raskaanaolevia. Huomenlahjakuvaus taas otetaan usein silloin, kuin olet nimenomaan kaunemmillasi <3 Mutta ovat taas ihan erilaiset, kuin vihkikuvat. Kummallakin näistä kuvauksista on erityinen syy tulla otetuksi!

Raskaus kannattaa mielestäni kuvauttaa silloin, kun vatsa on muhkeimmillaan, eli viikoilla 34-36  - jos ei ole syytä olettaa ennenaikaista synnytystä. Ja tulla kannattaa, vaikka ei itse tunnekaan itseään ehkä kuvauksellisimmaksi tässä tilassa. En ole nähnyt yhtään rumaa tulevaa äitiä, vaan heistä paistaa kaikista suuria tunteita, ja he näyttävät aina aivan ainutlaatuisen kauniilta!

Huomenlahjakuvaukseksi tai boudoir-kuvaukseksi kutsun kaikkia kuvauksia, joissa nainen saa olla oma itsensä, ja tulla ikuistetuksi sellaisenaan. Joko sitten kuvattuna ajatuksena antaa ne aviopuolisolle lahjaksi ensimmäisenä avioliiton päivänä, tai sitten vaan ihan omaksi iloksi.

Kumpaankin voi ottaa mukaan omaa rekvisiittaa, tai vaikka pari erilaista vaatekertaa. Mitään ihmeellistä ei silti näissä tarvita, asuiksi käy vaikka miehen kulunyt t-paita tai kauniit alusvaatteet. Osa haluaa vähemmän vaatetta, osa enemmän - kummallakin saadaan kauniita kuvia. Eli jos ei halua riisua, se ei ole näissä itseisarvo, vaan sinulla itselläsi. Usein näitä kuvauksia vähän jännitetään etukäteen, mutta poikkeuksetta kuvauksen jälkeen saatu palaute on positiivista - eli jossain kohtaa sitä vaan unohtaa kameran.

Näihin kuvauksiin varaan yleensä noin tunnin aikaa, ja otoksia syntyy n. 50-70kpl.