MILJÖÖKUVAUS

Miljöökuvaukset Pispalassa tai Pyynikin miljöössä 75e


Miljöössä voidaan yhtä hyvin kuvata lasta, perhettä kuin perheen lemmikkiäkin. Ulkona ei ainakaan taustat lopu kesken, ja vain mielikuvitus on rajana.

Pienimpien lasten kanssa toki pitää huomioida, osaako hän kävellä. Jos lapsi on pieni eikä vielä kävele tai seiso tuellakaan, pitää vähän tarkemmin miettiä vaatetus jotta lapsen voi laskea maahan.

Kuvaukseen varataan yleensä noin tunti aikaa. Voimme jäädä tähän ihan studion kainaloon, Pispalan puistoihin ja kujille, tai lähteä vähän matkan päähän huikeaan Pyynikin luonnonsuojelumetsään tai sen rantamaisemiin. Myös Arboretum on kohtuullisen matkan päässä.

Sateen sattuessa


Sateen sattuessa voidaan kuitenkin jäädä kuvaukseen studiolle tai sopia varakuvauspäivästä. Meillä on oma studio käytössä aina, joten vaihto miljöökuvauksesta sisälle tai toisinpäin onnistuu.

Oma suositus on, että varataan aika jompaan kumpaan, mutta sitten voidaan ihan katsella sen hetkinen sää ja päättää missä kuvataan vaikka vasta ovella. Eikä ole meille mikään vaiva, jos otamme osan kuvista sisällä ja osan ulkona - miljöö kun täällä Pispalassa on heti tuossa ovenpielessä!