KUVAUSHINNASTO

Kaikki muotokuvauksemme
maksavat vain 75e!


Hinta pitää sisällään monipuolisen studio,- tai miljöömuotokuvauksen sekä sähköisen valintagallerian.

On siis kyseessä perhe, rippi, ylioppilas, newborn, koira tai koko sukupolvikuvaus, hinta on sama.

Lapsikuvauksen hintaan kuuluu halutessa myös perhekuvaus, emmekä veloita erikseen sisaruskuvauksestakaan.

Monipuolisen kuvauksen jälkeen saat nähdäksesi valintagallerian, jonka perusteella voit päättää mitä haluat tilata. Tuotehinnaston ja tuotevalikoiman löydät ylävalikosta, samoin yhteystietomme.


Kaikki kuvaajamme ovat suorittaneet vähintään valokuvaajan perustutkinnon tai/ja ammattitutkinnon. Kuvauskokemustakin lähes kaikilla on vähintään 10 vuotta. Meillä olet siis kyllä nuorekkaissa, mutta osaavissa käsissä!VINKKEJÄ KUVAUKSEEN TULTAESSA


Jokainen kuvaus on aina ainutlaatuinen, tärkeä tapahtuma kuvattaville sekä myös kuvaajalle. Tärkeää kuvassa on luonnollisuus - olla kuvassa jännittämättä tilannetta, joka ei kuvattavalle ole päivittäinen tapahtuma. Kuvaaja on kuitenkin alansa ammattilainen, jonka tehtävä on auttaa parhaansa mukaan asiassa. Ujoin lapsikin unohtaa yleensä kameran hetken leikittyään ja tilaan tutustuttuaan. Pyrimme siihen, että kuvauksissa meillä ei ole koskaan kiire; tällöin pienimmilläkin on aikaa tutustua tilaan ja tilanteeseen. Nykyään kuvataan paljon erilaisia kuvauksia, eli moni tilanne on kuvaajalle ennestään tuttu.

Kuvaajamme ovat valokuvaus tutkintoja suorittaneita ja kokeneita kuvaajia, eli vaikka meillä mennään monessa tunteella, arvostamme myös vankkaa ammattitaitoa.

Päätyylimme on kuvata valkoisella taustalla, joka sallii liikkumisen, eikä kuvassa tarvitse pelkästään "pönöttää". Kuvaamme mahdollisesti myös harmaalla tai mustalla taustalla. Käytämme myös luonnonvaloa, jos sellaista on vuodenajasta riippuen tarjolla. Jos teillä on jotain erityistoiveita, tai jotain muita seikkoja jotka auttavat kuvaajaa jo kuvaukseen valmistautuessaan, ne kannattaa aina mainita etukäteen. Emme välttämättä myöskään kuvaa aina sitä ihan perinteisintä "pönötyskuvaa", eli jos sellaista toivotte, niin sekin toivomus kannattaa esittää. 

Ja miljöö on tietenkin täynnä erilaisia taustoja vuodenajan mukaan vaihtuen. Helpoin on lähteä vaan ovesta pihalle upeaan Pispalaan, tai ajella muutaman minuutin matkan päähän Pyynikin maisemiin. Pyynikillä on erilaisia puistoja, järvimaisemaa sekä monenlaista luonnonsuojelumetsää ja kallioita.


Arkiaikoja pystyy yleensä melko hyvin järjestelemään uudelleen, mutta lauantain perutun ajan tilalle emme ole antaneet uutta lauantaiaikaa. Pystymme kuitenkin tarjoamaan lauantain peruttujen aikojen tilalle jotain arkiaikaa. Jos aikaa joudutaan siirtämään useammin kuin kerran, tai aika kokonaan perutaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen kuvausta, velotamme kuvausmaksun 55e. Samoin, jos perutun lauantaiajan tilalle ei onnistuta sopimaan uutta arkiaikaa.