KAIKKI KUVAUKSEMME hintaan 75e


Hinta sisältää monipuolisen studio,- ja/tai miljöömuotokuvauksen. On siis kyseessä perhe, ylioppilas, newborn, koira tai sukupolvikuvaus, hinta on sama. Tietoja erilaisista kuvauksista löydät alavalikoista.

Monipuolinen kuvaus tarkoittaa, että kuvaamme yleensä eri taustoilla ja sommitelmilla, esim lapsi/perhekuvaus sisältää usein yli 100 otosta. Lapsikuvaukseen kuuluu halutessa myös perhekuvaus, emmekä veloita erikseen sisaruskuvauksestakaan. Ylioppilaan taas saatamme kuvata saman kuvauksen aikana sekä studiossa että sään salliessa myös lähimiljöössä; otoksia näistäkin kertyy usein n. 100. Yksittäisten aikuisten kuvaamiseen varmaamme yleensä noin puolisen tuntia, muihin noin tunnin. Lauantaisin aikataulu on tiukempi, arkisin on lähes aina joustovaraa. 

KOKONAISHINTA muodostuu kuvauksesta + tilattavista tuotteista.
Kuvauksen jälkeen saa nähtäväksi valintagallerian, jonka perusteella voi kukin päättää mitä haluaa tilata. Kuvaushinta ei siis sido sinua mihinkään tiettyyn kuvatuotepakettiin, vaan kukin voi valita tuotteet vapaasti hinnastomme mukaan vasta kuvauksen jälkeen. Tuotevalikoima sisältää niin erilaisia kuvia kuin tiedostoja kopiointi ja someoikeuksin. 

Kuvaamme normaalisti arkisin ma-pe klo 10-16, lauantaisin klo 10-12/13.
Ilta, sunnuntai /pyhäkuvauksia voidaan tehdä erityistapauksissa (175e). 

Poikkeuksena perushintaan lisäksi cv/profiili-kuvaus (35e) sekä ihan erityinen toivekuvaus (lue lisää).

Ajanvarauksesi on sitova!

Yhteydenotot helpoiten tällä lomakkeella.


 Esittelyt kuvaajistamme löytyvät myös samaisesta yhteystieto alavalikoista.

Blogeista löydät myös monenlaista vinkkiä kuvauksiin liittyen, kuten erilaisten tilausten esimerkkilaskelmia, mitä mukaan kuvaukseen jne. 

 Vielä;  mitäs kaikkia kuvauksia niitä oikein onkaan?

LAPSI ja VAUVAKUVAUS, newborn, vastasyntyneen kuvaus, PERHEKUVAUS, SUKUPOLVET -kuvaus, VIHKIKUVAUS, kihlakuvaus, pariskuntakuvaus, MUOTOKUVAUS, profiilikuvaus, cv-kuvaus, tinderkuvaus, mallikansiokuvaus, YLIOPPILAS ja RIPPIKUVAUS, valmistujaiskuvaus, LEMMIKKIKUVAUS, koirakuvaus, MILJÖÖKUVAUS, RASKAUSKUVAUS, HUOMENLAHJAKUVAUS - boudoirkuvaus, polttariporukka, TUOTEKUVAUS, yrityskuvaus, ruokakuvaus, bändikuvaus...

Oikeastaan vain dokumentaarisia kokopäivän kuvauksia, häitä ja hautajaisia emme kuvaa.
Emme myöskään aikuisviihteen puolelle meneviä kuvauksia ;)