KUVAUSHINNASTO

Kaikki muotokuvauksemme maksavat 75e.


Hinta pitää sisällään monipuolisen studio,- tai miljöömuotokuvauksen sekä sähköisen valintagallerian.

On siis kyseessä perhe, rippi, ylioppilas, newborn, koira tai koko sukupolvikuvaus, hinta on sama.

Lapsikuvauksen hintaan kuuluu halutessa myös perhekuvaus, emmekä veloita erikseen sisaruskuvauksestakaan.

Monipuolisen kuvauksen jälkeen saat nähdäksesi valintagallerian, jonka perusteella voit päättää mitä haluat tilata. Tuotehinnaston ja tuotevalikoiman löydät ylävalikosta, samoin yhteystietomme.

Kaikki kuvaajamme ovat suorittaneet vähintään valokuvaajan perustutkinnon tai/ja ammattitutkinnon. Kuvauskokemustakin kaikilla on vähintään 10 vuotta. Meillä olet siis kyllä nuorekkaissa, mutta osaavissa käsissä!

POIKKEUKSENA kuvaushinnastoon uutuus; TOIVEKUVAUS! Jos on omia, kuvaamon perustyylistä poikkeavia ideoita ja toiveita, tämä siihen oikea valinta! Lue lisää....

Kuvaamme normaalisti arkisin ma-pe klo 10-16, lauantaisin klo 10-12.
Ilta,- tai sunnuntai/pyhäaikoja voi kysellä erikseen, näiden kuvausten hinta 225e.


VINKKEJÄ KUVAUKSEEN TULTAESSA


Jokainen kuvaus on aina ainutlaatuinen, tärkeä tapahtuma kuvattaville sekä myös kuvaajalle.

Tärkeää kuvassa on luonnollisuus - olla kuvassa jännittämättä tilannetta, joka ei ole kuvattavalle päivittäinen tapahtuma. Kuvaaja on kuitenkin alansa ammattilainen, jonka tehtävä on auttaa parhaansa mukaan. Ujoin lapsikin, miksei aikuinenkin, unohtaa yleensä kameran hetken leikittyään ja tilaan tutustuttuaan. Pyrimme siihen, että kuvauksissa ei ole kiire; vaan pienimmälläkin on aikaa tutustua. Nykyään kuvataan paljon erilaisia kuvauksia, eli moni tilanne on kuvaajalle ennestään tuttu.

Päätyylimme on kuvata valkoisella taustalla, joka sallii liikkumisen, eikä kuvassa tarvitse pelkästään "pönöttää". Kuvaamme mahdollisesti myös harmaalla tai mustalla taustalla. Käytämme myös luonnonvaloa, jos sellaista on vuodenajasta riippuen tarjolla. Jos teillä on jotain erityistoiveita, tai jotain muita seikkoja jotka auttavat kuvaajaa jo kuvaukseen valmistautuessaan, ne kannattaa aina mainita etukäteen. Emme välttämättä kuvaa aina sitä ihan perinteisintä "pönötyskuvaa", eli jos sellaista toivotte, niin sekin toivomus kannattaa esittää.  Jos sinulla on ihan erityisiä ajatuksia kuvista, toivekuvaus voi olla oikea vaihtoehto!

Ja miljöö on tietenkin täynnä erilaisia taustoja vuodenajan mukaan vaihtuen. Helpoin on lähteä vaan ovesta pihalle upeaan Pispalaan, tai ajella muutaman minuutin matkan päähän Pyynikin maisemiin.

Meillä myös mahdollisuus kuvaukseen ilman salamavaloja! Tämä erityisen mieluinen niille, joilla on herkät silmät. Mutta muistahan mainita tästäkin jo kuvausta varatessasi.

Kuvaajamme ovat valokuvausalan tutkintoja suorittaneita ja kokeneita kuvaajia, ja vaikka meillä mennään monessa tunteella, myös laadulla on meille merkitystä

Ennen ajanvarausta, olethan tutustunut tyyliimme kuvata ja kurkannut hinnaston. Kiitos <3


Huom! Arkiaikoja pystyy jollain tapaa järjestelemään sairastapauksissa uudelleen, mutta lauantain perutun ajan tilalle emme ole antaneet uutta lauantaiaikaa. Pystymme kuitenkin tarjoamaan lauantain perutun ajan tilalle (maksutta) uuden arkiajan. Usein arkiaikoja pystyy helposti myös siirtämään tunnilla tai parilla. Jos aikaa joudutaan siirtämään useammin kuin kerran, aika siirretään tai perutaan alle 3 vrk ennen kuvausta tai kuvaukseen ei saavuta, velotamme palvelukorvauksena kuvausmaksun 75e. Samoin, jos perutun lauantaiajan tilalle ei onnistuta sopimaan uutta arkiaikaa.