KUVAUSHINNASTO

Kaikki muotokuvauksemme maksavat vain 45e!

45e hintamme pitää sisällään monipuolisen studiokuvauksen tai miljöökuvauksen sekä sähköiset koevedokset nähtäväksenne nettigallerian muodossa.

Meillä muotokuvaukset
maksavat kaikki siis saman verran. Lapsikuvauksen hintaan kuuluu halutessa myös perhekuvaus, emmekä veloita erikseen sisaruskuvauksestakaan.

Koevedokset nähtyänne voitte tehdä ihan omannäköisenne tilauksen kuvina, tulostusvalmiina tiedostoina tai vaikka canvaseina!

Eli kullekin tarpeen ja toivoiden mukaan - vedokset nähtyäsi voit tilata vaikka vain yhden kuvatiedoston tai useita sisustusvalmiita, kehystettyjä kuvia. Tuotteisiimme ja tuotehinnastoomme voitte tutustua yllä olevasta tuotehinnastot linkistä.


Valkoinen tausta sekä mm. miljöökuvauksen monet vaihtoehdot


Kuvaamme paljon valkoisella taustalla, mutta tausta taipuu myös harmaaseen ja mustaakin. Miljöö puolestaan on täynnä erilaisia taustoja, jo tässä ihan studion nurkillakin on kaunista tehdasmiljöötä sekä Pyynikin metsät.

Löytyy studiolta myös kuviotaustoja - jos ne kiinnostaa, kysy rohkeasti :)


Jos kuvaus peruuntuu kokonaan, eikä uutta kuvausaikaa saada meistä johtumattomista syistä sovittua, olemme tällöin perineet 50% kuvaushinnasta. Peruuntuneen lauantain kuvausajan tilalle emme valitettavasti ole pystyneet tarjoamaan uutta lauantaiaikaa, mutta arkiajan kyllä.


Yhteystiedot - Studio Dettani

studio@dettani.fi

Pyynikin Trikoo
, alapiha. Virallinen osoite Pyhäranta 7D, mutta parhaiten löytää osoitteella:

Nahkakuja 15 D 7
33230 Tampere

Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse tai etusivun yhteydenottolomakkeella.
Puhelimitse saattaa saada kiinni ma-pe klo 9-16
Puh. 050 528 7507

Kuvauksia joka arkipäivä sekä myös lauantaisin; sunnuntait ja pyhät pääsääntöisesti studio lepää.