KUVAUSHINNASTO

Kaikki muotokuvauksemme maksavat vain 55e!

On siis kyseessä perhe, rippi, ylioppilas, newborn, koira tai koko sukupolvikuvaus, hinta on sama.

Hinta pitää sisällään monipuolisen studio,- tai miljöömuotokuvauksen sekä sähköisen valintagallerian.

Lapsikuvauksen hintaan kuuluu halutessa myös perhekuvaus, emmekä veloita erikseen sisaruskuvauksestakaan.

Koevedokset nähtyänne voitte tehdä ihan omannäköisenne tilauksen kuvina, tulostusvalmiina tiedostoina tai vaikka canvaseina! Tuotteisiimme voitte tutustua yllä olevasta tuotehinnastot linkistä.VINKKEJÄ KUVAUKSEEN TULTAESSA


Jokainen kuvaus on aina ainutlaatuinen, tärkeä tapahtuma kuvattaville sekä myös kuvaajalle. Tärkeää kuvassa on luonnollisuus - olla kuvassa jännittämättä tilannetta, joka ei kuvattavalle ole päivittäinen tapahtuma. Kuvaaja on kuitenkin alansa ammattilainen, jonka tehtävä on auttaa parhaansa mukaan asiassa. Ujoin lapsikin unohtaa yleensä kameran hetken leikittyään ja tilaan tutustuttuaan. Pyrimme siihen, että kuvauksissa meillä ei ole koskaan kiire; tällöin pienimmilläkin on aikaa tutustua tilaan ja tilanteeseen. Nykyään kuvataan paljon erilaisia kuvauksia, eli moni tilanne on kuvaajalle ennestään tuttu.

Kuvaajamme ovat valokuvaus tutkintoja suorittaneita ja kokeneita kuvaajia, eli vaikka meillä mennään monessa tunteella, arvostamme myös vankkaa ammattitaitoa.

Jos teillä on kuitenkin jotain erityistoiveita, tai jotain muita seikkoja jotka auttavat kuvaajaa jo kuvaukseen valmistautuessaan, ne kannattaa silti aina mainita etukäteen.

Tyylimme on kuvata valkoisella/vähän harmaaseen taittuvalla taustalla, joka sallii liikkumisen valotuksen silti onnistuessa. Vaalea tausta kuvissa sopii myös monesti skandinaaviseen vaaleaan sisustukseemme. Meillä on kuitenkin myös muutama muu tausta - jos toivoo muuta kuin valkoista, siitä kannattaa mainita ennen kuvausta. Emme välttämättä myöskään kuvaa aina sitä ihan perinteisintä "pönötyskuvaa", eli jos sellaista toivotte, niin sekin toivomus kannattaa esittää.

Ja miljöö on tietenkin täynnä erilaisia taustoja vuodenajan mukaan vaihtuen.

Jos kuvaus peruuntuu kokonaan, eikä uutta kuvausaikaa saada meistä johtumattomista syistä sovittua, olemme tällöin perineet 50% kuvaushinnasta. Peruuntuneen lauantain kuvausajan tilalle emme valitettavasti ole pystyneet tarjoamaan uutta lauantaiaikaa, mutta arkiajan kyllä.


Yhteystiedot - Studio Dettani

studio@dettani.fi

Mäkikatu 84
33250 Tampere

Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse tai etusivun yhteydenottolomakkeella.

Puhelimitse saattaa saada kiinni ma-pe klo 9-16 puh. 050 528 7507

Kuvauksia ma-pe + la, su pääsääntöisesti studio lepää.