LAPSIKUVAUS & VAUVAKUVAUS


Lapsikuvauksen hinta 45e


Kuvauspakettiin kuuluu monipuolinen kuvaus sekä digitaaliset koevedokset: kuvat lapsesta yksin tai vanhempien kera, mahdolliset sisaruskuvat sekä painotetusti kuvia "päätähdestä", esimerkiksi 1-vuotiaasta. Kuvaukseen voi hyvin ottaa mukaan myös perheen lemmikkieläimen.


Moinpuolinen kuvaus

Kuvaamme yleensä perhettä kolmella neljällä eri "asetelmalla". Sitten jatkamme lasten kanssa vapaammin niin kauan kuin he jaksavat puuhailla, tai yleensä kunnes hyviä otoksia on n. 50-70 kpl.

Kuvausaika (n. 1h) on kuvaukseen pukemisineen ja muine valmistautumisineen kullekin varattu aika. Yleensä, eteenkin arkipäivisin on aikaa enemmänkin, lauantaisin on valitettavasti usein tiukempi aikataulu. Joskus kuvaus sujuu nopeastikin - joskus hitaammin, lasten ehdoilla ja rytmillä kun mennään. Eli puolessakin tunnissa selvitään, jos kaikki menee hyvin. Mutta kiireellä ei yleensä hyvä tule, eli siksi varaamme tuon tunnin varmuuden vuoksi. Sen pidempään ei yleensä pienet jaksakaan - ihan kaikkein pienimmät voi tuosta ajasta vaikka hetken nukkuakin :)


Jos kuvaus peruuntuu kokonaan, eikä uutta kuvausaikaa saada meistä johtumattomista syistä sovittua, olemme tällöin perineet 50% kuvaushinnasta. Peruuntuneen lauantain kuvausajan tilalle emme valitettavasti ole pystyneet tarjoamaan uutta lauantaiaikaa, mutta arkiajan kyllä.


Yhteystiedot - Studio Dettani

studio@dettani.fi

Pyynikin Trikoo
, alapiha. Virallinen osoite Pyhäranta 7D, mutta parhaiten löytää osoitteella:

Nahkakuja 15 D 7
33230 Tampere

Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse tai etusivun yhteydenottolomakkeella.
Puhelimitse saattaa saada kiinni ma-pe klo 9-16
Puh. 050 528 7507

Kuvauksia joka arkipäivä sekä myös lauantaisin; sunnuntait ja pyhät pääsääntöisesti studio lepää.