LAPSIKUVAUS & VAUVAKUVAUS

myös newborn -kuvaus eli vastasyntynen kuvaus

Kuvauksen hinta on 75e


Lapsi,- ja vauvakuvaukset Tampereella joko studiollamme Pispalassa tai pääsääntöisesti jossain sen upeassa lähimiljöössä.

Meillä ei lapsikuvauksissa turhia pönötellä, vaan jopa kannustamme lapsia liikkumaan. Leikin kautta lapsi vapautuu, ja saamme talteen hänelle ominaisia ilmeitä, hänen omia puuhiaan ja leikkejään. Toki ne ihan pienimmät ei liiku, mutta heille meillä on ihan omat kuvauskonstimme.

Lapsikuvauksen yhteydessä voidaan samalla hinnalla kuvata myös perhekuvaus ja halutessa sisaruskuvauskin. Lapsikuvaus tai vauvakuvaus on usein luonnikasta aloittaa niin, että lapsi saa tutustua uuteen tilanteeseen turvallisesti sylistä - ja siinä sivussa saadaan kivoja perhekuvia. Hinta on siis perhekuvauksenkin kera 75e.

Moinpuolinen kuvaus

Kuvaamme yleensä perhettä muutamalla eri "asetelmalla". Sitten jatkamme lasten kanssa vapaammin niin kauan kuin he jaksavat puuhailla. Usein otoksia kertyy tunnissa lapsesta 100-150, perheestä 50-100 - ainakin jos kuvaus menee suunnitellusti.

Kuvausaika (n. 1h) on kuvaukseen pukemisineen ja muine valmistautumisineen kullekin varattu aika. Yleensä, eteenkin arkipäivisin on aikaa enemmänkin, lauantaisin on valitettavasti usein tiukempi aikataulu. Joskus kuvaus sujuu nopeastikin - joskus hitaammin, lasten ehdoilla ja rytmillä kun mennään. Eli puolessakin tunnissa selvitään, jos kaikki menee hyvin. Mutta kiireellä ei yleensä hyvä tule, eli siksi varaamme tuon tunnin varmuuden vuoksi. Sen pidempään ei yleensä pienet jaksakaan - ihan kaikkein pienimmät voi tuosta ajasta vaikka hetken nukkuakin :)

Emme sido teitä mihinkään valmiiksiin kuvapaketteihin, vaan kukin saa tilata tuotteita tarpeidensa mukaan. Kuvaushinta sisältää kuvauksen sekä valinan avuksi sähköisen koevedosgallerian. Kuvatuotteet löydät omasta valikoistaan.

Lisää vinkkejä lapsikuvaan tulijoille alempana!Lapsen
kanssa kuvaan tullessa on kiva, jos molemmat vanhemmat pääsevät mukaan, sillä on lapselle luontevaa aloittaa kuvaus turvallisesti vanhempien sylissä. Yhden lapsen kanssa riittää yksikin vanhempi, mutta jos lapsia on useampi on apukädet aina tervetulleita. Tämä kuitenkin vain toivomus eli hyvin pärjätään yhdelläkin vanhemmalla.

Yleensä kuvaus eteneen niin, että pikkuhiljaa lapsi lasketaan sylistä, liikutaan ja vähän vaikka hassutellaankin yhdessä. Kohta lapsi ei huomaakaan, kun vanhemmat on siirtyneet kuva-alalta hiukan syrjään - ja kuvaus jatkuu kuin kuvassa ei oltaisikaan, leikkien ja puuhaillen. Opittuaan esim. liikkumaan, lapset eivät yleensä halua olla paikallaan ja onneksi nykyään saavatkin liikkua - jopa kannustamme heitä siihen.

Studiolla on paljon kaikenlaista rekvisiittaa, mutta on kiva, jos lapsella on kuvassa jotain "ihan omaa". Eli studion nallen sijaan lapsen oma nalle, vasara, nukke, auto, keinuhevonen tai vaikka vaan unirätti. Mieleenpainuvin on ehkä ollut saunakauha -- mikä tahansa siis onkin omalle lapselle hauska muttu, ottakaahan se mukaan! Jos muutoinkin on erityistoiveita rekvisiitan suhteen, voi niitä ottaa vapaasti mukaan kuvaukseen. Vauvakuvauksissa voi olla mukana pikkunalle, hauska hattu (joka on vaikka isin) tai vauvakengät, jotka eivät ole kuvassa edes jalassa vaan muuten vaan rekvisiittana. Pakko ei tietenkään ole ottaa mitään mukaan, mutta voi jos haluaa. Auton saa parkkiin yleensä ihan viereen, eli rekvisiittaa ei tarvitse kantaa kaukaa.

Ihan pienten vauvojen kanssa kuvaan tullessa kannattaa varautua siihen, että vauva haluaa tankata ruokaa välillä. Tunnin kuvauskeikka ei ole niille ihan kevyttä puuhaa :)


YHTEYDENOTOT

Vastaamme lähes poikkeuksetta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Jos vastausta ei kuulu 2 arkipäivään palaathan asiaan, jokin on mennyt pieleen!
Vastauksemme menee valitettavasti lähes aina tarjoukset tai roskaposti -kansioosi,
sieltä kannattaa etsiä.

(Heinäkuussa vastauksemme saattavat kestää n. 3-4vrk.)

Varma tapa on suorat sähköpostit studio@dettani.fi.