LAPSIKUVAUS & VAUVAKUVAUS

myös NEWBORN -kuvaus eli VASTASYNTYNEEN KUVAUS

Lapsikuvauksen hinta 55e


Meillä lapsikuvauksen hintaan kuuluu halutessa myös sisaruskuvaus sekä perhekuvaus. Kuvaus kun on luonnikasta aloittaa niin, että lapsi saa tutustua uuteen tilanteeseen turvallisesti sylistä -  ja siinä sivussa saadaan kivoja perhekuvia.

Meillä ei myöskään muutenkaan turhia pönötellä, vaan kannustamme lapsia liikkumaan ja tavoittelemme luonnikkaita lapselle ominaisia ilmeitä ja ja hänelle ominaista toimintaa. Toki ne ihan pienimmät ei liiku, mutta hekin kyllä seuraavat liikettä.

Kuvaushinta sisältää kuvauksen sekä digitaaliset koevedokset: kuvat lapsesta yksin tai vanhempien kera, mahdolliset sisaruskuvat sekä painotetusti kuvia "päätähdestä", esimerkiksi 1-vuotiaasta. Kuvaukseen voi hyvin ottaa mukaan myös vaikka  perheen lemmikkieläimen.


Moinpuolinen kuvaus

Kuvaamme yleensä perhettä kolmella neljällä eri "asetelmalla". Sitten jatkamme lasten kanssa vapaammin niin kauan kuin he jaksavat puuhailla, tai yleensä kunnes hyviä otoksia on n. 50-70 kpl.

Kuvausaika (n. 1h) on kuvaukseen pukemisineen ja muine valmistautumisineen kullekin varattu aika. Yleensä, eteenkin arkipäivisin on aikaa enemmänkin, lauantaisin on valitettavasti usein tiukempi aikataulu. Joskus kuvaus sujuu nopeastikin - joskus hitaammin, lasten ehdoilla ja rytmillä kun mennään. Eli puolessakin tunnissa selvitään, jos kaikki menee hyvin. Mutta kiireellä ei yleensä hyvä tule, eli siksi varaamme tuon tunnin varmuuden vuoksi. Sen pidempään ei yleensä pienet jaksakaan - ihan kaikkein pienimmät voi tuosta ajasta vaikka hetken nukkuakin :) Arkisin ei pieni myöhästyminenkään yleensä haittaa, mutta erityisesti lauantaisin kannattaa yrittää olla mahdollisimman täsmällisesti paikalla. Kovasti etuajassakaan ei siis kannata olla, jottei joudu odottelemaan omaa kuvausta.

Lisää vinkkejä lapsikuvaantulijoille alempana!


Lapsen kanssa kuvaan tullessa on kiva, jos molemmat vanhemmat pääsevät mukaan, sillä on lapselle luontevaa aloittaa kuvaus turvallisesti vanhempien sylissä. Yhden lapsen kanssa riittää yksikin vanhempi, mutta jos lapsia on useampi on apukädet aina tervetulleita. Tämä kuitenkin vain toivomus eli hyvin pärjätään yhdelläkin vanhemmalla.

Yleensä kuvaus eteneen niin, että pikkuhiljaa lapsi lasketaan sylistä, liikutaan ja vähän vaikka hassutellaankin yhdessä. Kohta lapsi ei huomaakaan, kun vanhemmat on siirtyneet kuva-alalta hiukan syrjään - ja kuvaus jatkuu kuin kuvassa ei oltaisikaan, leikkien ja puuhaillen. Opittuaan esim. liikkumaan, lapset eivät yleensä halua olla paikallaan ja onneksi nykyään saavatkin liikkua - jopa kannustamme heitä siihen.

Studiolla on siis paljon kaikenlaista rekvisiittaa, mutta on kiva, jos lapsella on kuvassa jotain "ihan omaa". Eli studion nallen sijaan lapsen oma nalle, vasara, nukke, auto, keinuhevonen tai vaikka vaan unirätti. Mieleenpainuvin on ehkä ollut saunakauha -- jos lapselle on tärkeää saunakauha, ottakaahan se mukaan! Jos muutoinkin on erityistoiveita rekvisiitan suhteen, voi niitä ottaa vapaasti mukaan kuvaukseen. Vauvakuvauksissa voi olla  mukana pikkunalle, hauska hattu (joka on vaikka isin) tai vauvakengät, jotka eivät ole kuvassa edes jalassa vaan muuten vaan rekvisiittana. Pakko ei tietenkään ole ottaa mitään mukaan, mutta voi, jos haluaa. Auton saa parkkiin yleensä ihan ikkunan alle, eli rekvisiittaa ei tarvitse kantaa kaukaa.

Ihan pienten vauvojen kanssa kuvaan tullessa kannattaa varautua siihen, että vauva haluaa tankata ruokaa välillä. Tunnin kuvauskeikka ei ole niille ihan kevyttä puuhaa :)


Yhteystiedot - Studio Dettani

studio@dettani.fi

Mäkikatu 84
33250 Tampere

Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse tai etusivun yhteydenottolomakkeella.Puhelimitse saattaa saada kiinni ma-pe klo 9-16 puh. 050 528 7507

Kuvauksia ma-pe + la, su pääsääntöisesti studio lepää.