VALOKUVAUS LAHJAKORTTI


Ihana, tykätty ja helppo lahja!

Meillä lahjakorttikäytäntö on pyritty tekemään lahjanantajalle mahdollisimman helpoksi. Useimmiten lahjan tarvitsee nopeasti, ja usein lahjanantaja asuu toisella paikkakunnalla. Niinpä meillä lahjakortin ostaminen onnistuu käymättä studiolla, vain sähköpostitse hoitaen.  Arkipäivisin kortti nopeimmillaan järjestyy samana päivänä, lähes poikkeuksetta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tarvitsemme lahjakorttia varten
- lahjansaajan nimen (tai sen, joka kuvausaikaa tod näk varaa)
- Laskutusta varten tarvitsemme summan jolle lahjan haluat määrittää
- sekä nimesi, sähköpostisi sekä postiosoitteesi
- jos on toiveita, niin mihin mennessä kortin tarvitset

Lahjakortti voi olla summaltaan minkä arvoinen tahansa tai sisältää mitkä tahansa haluamanne tuotteet, eli joko pelkän kuvauksen, tietyt tuotteet, tai sekä kuvauksen että tuotteita. Kuvaus maksaa meillä 75e, tuotehinnaston löydät täältä:

Saat kortin sähköpostiisi ja voit halutessasi tulostaa sen paksummalle kartongille, tai kirjoittaa vastaavat tiedot mille tahansa kortille. Tai jos helpoin, voit vaan välittää tuo kortti sähköisenä eteenpäin. Myös lasku tulee sähköpostiisi. Laskujamme hoitaa laskutuspalvelu Ropo, joka kuitenkin tarvitsee varmuudeksi myös tuota etanapostiosoitetta.

Lahjakorttimme on voimassa tilauspäivästä lukien 6kk. Mutta riittää, että kuvauksen varaa voimassaoloaikana, vaikka sen varaisi pidemmäskin eteenpäin. Ja koska kuvauksemme maksavat kaikki saman verran, voi lahjasi saaja käyttää lahjansa vaikka raskauskuvaukseen, vastasyntyneen kuvaukseen tai jopa yksivuotiskuvaukseen. Samoin  perhekuvaus voidaankin "vaihtaa" vaikka sukupolvet -kuvaukseen.

Syntymäpäivälahjaksi, syntymälahjaksi, häälahjaksi, ylioppilaslahjaksi, rippilahjaksi, äitienpäivälahjaksi, joululahjaksi...


Ota yhteyttä vaikka allaolevalla lomakkella tai suoraan sähköpostitse studio@dettani.fi. Huom! Lomakkeen vastauksemme ohjautuu sähköpostissasi lähes poikkeuksetta roskapostin joukkoon! Tsekkaahan siis myös sieltä.

ps. Tällä hetkellä ei ole tarjolla studioltakaan noutaen "fyysisiä" kortteja.