YHTEYSTIEDOT ja kuvaajamme


Tiedustelut ja tilaukset mieluiten sähköpostitse studio@dettani.fi
tai allaolevalla yhteydenottolomakkeella.

Puhelimitse saattaa saada kiinni ma-pe klo 9-16 p. 050 528 7507

Kuvauksia joka arkipäivä sekä myös lauantaisin; sunnuntait ja pyhät pääsääntöisesti studio lepää.


Pyynikin Trikoo

Nahkakuja 17 (kerrotalon vastapäinen) ovi D 7, 33230 Tampere

Virallinen osoite on Pyhäranta 7D, mutta helpoiten löytää Pyynikin Trikoon rannanpuoleiselta alapihalta, tarkemmin Nahkakuja 17n kerrostaloa vastapäätä Pyynikin kuntosalin vierestä, Tanssikonservatorion alakerrasta.

Studio on ensimmäisessä kerroksessa, parkkipaikat ovat kellarikerroksessa/katutasossa.
Parkkipaikkoja on tällä hetkellä vähänlaisesti; hyvällä tuurilla auton saa ihan oven eteen, huonommalla joutuu parkkia hakemaan yläsisäpihalta ja suunnistamaan kerrostalojen välistä tänne alas.

Alla tarkka ajo-ohje!

FaceBook: www.facebook.com/StudioDettani/

Instagram: studiodettani

Parkkipaikkoja tällä hetkellä laajan alueen saneerauksen vuoksi vähänlaisesti. Muutama 2h kiekkopaikka kuitenkin ihan ovenpielessä, lisää kadun varressa sekä viereisellä sora-alueella.
YHTEYDENOTOT simppelisti tästä

Vastaamme yhteydenottoihin lähes poikkeuksetta viimeistään seuraavana ARKIpäivänä.
Tarkistathan, että yhteystietosi ovat varmasti oikein, jotta saamme sinuun yhteyttä.
Varmin tapa on suorat sähköpostit studio@dettani.fi
Suurimman osan Dettanin kuvauksista kuvaa Johanna, mutta studiolla häärii myös muita kuvaajia. Pääset tutustumaan meihin tästä:

JOHANNA POHJAVIRTA

Johannalla on takataskussaan useita kuvataide,- ja valokuvausalan tutkintoja. Kuvataiteilijan AMK tutkinto on suoritettu Tampereen Ammattikorkeakoulussa, valokuvaajan perustutkinto (KIP) sekä ammattitutkinto (VAT) arvostetussa Tampereen visuaaliviestinnän instituutissa.

Arvokkainta pääomaa on kuitenkin noin 20 vuoden päätoiminen kuvaajakokemus. Kaikkea ei voi kouluissa oppia, vaan ihmisten kuvaamisessa on suuri merkitys myös sillä mitä sydän sanoo. Täällä on yhdessä niin naurettu kuin itkettykin - menty suurilla tunteilla ja tallennettu ne kuvien muotoon, ikuisiksi muistoiksi tärkeistä hetkistä.

Johanna on lähtenyt valokuvaajan tielle heti valmistuttuaan graafisen alan artesaaniksi kauan aikaa sitten, joskus 1900-luvulla. Muutaman pidemmän työsuhteen ja työnantajan jälkeen hän muutti Porista perheen perässä Tampereelle. Sen jälkeen hän on kuvannut Studio Dettanissa ja kuvaa edelleen suurimman osan Studio Dettanin kuvauksista. Studio on sijainnut vuodesta 2010 eli alusta asti Pyynikin Trikoolla.

"Kuvaan kokemuksella, ammattitaidolla sekä suurella sydämellä, aina täysillä mukaan heittäytyen."
SANNA VOIMANEN

Sanna on kuvannut yli 10 vuotta omassa studiossa Orivedellä ja auttelee tarvittaessa Dettanilla, mm. koko kesän 2020. Sanna on käynyt valokuvaajan perustutkinnon Visuaaliviestinnän Instituutiossa. Hän on kuvannut paljon lapsia ja perheitä sekä hääkuvauksia ja on myös työskennellyt jo useamman vuoden missikisojen parissa. Hääkuvauksia Sanna kuvaa laajemmallakin alueella Pirkanmaan sisällä. Kuten Johannalla, Sannallakin on myös graafisen alan tutkinto, ja osaksi hänen työpäiviään täyttää edelleen graafinen suunnittelu. Mainostoimistopohjalta hänellä on myös vankka tuotekuvaustaito, erikoisosaaminen ruokakuvauksissa.

KUKKA-MARIA ROSENLUND

Kukka-Maria  on valmistunut Aalto-yliopiston valokuvataiteen maisteriohjelmasta vuonna 2020. Studio Dettanissa hän on kuvannut kokopäiväisesti mm. kesät 2011 sekä 2012. Lisäksi hän käy apuna aina tarvittaessa. Kukka-Maria kuvaa tällä hetkellä pääasiassa Helsingin alueella, hänellä on käytynä myös voimauttavan valokuvan oppikursseja.

NUPPU LINNAVUORI

Seppälän koulukuvausten parissa vuosia työskennellyt Nuppu auttelee Dettanissa aina silloin tällöin kun muilta kuvaustöiltään ehtii, lähinnä viikonloppuisin sekä loma-aikoina. Koko studion toiminta on ollut Nupun taitavissa käsissä kesän 2013 sekä kaikki kesät vuosina 2015-2019. Nupun erityisosaamista on suuret ryhmät, Nuppu myös mielellään ajelee vaikka vähän kauemmaskin studiolta.

EVITA VIRONMÄKI

Evita valmistui jouluna 2014 Visuaali-viestinnän oppilaitoksesta valokuvaajaksi. Hän on työskennellyt vuodesta 20012 yhteistyössä Studio Dettanin kanssa Dettanin tiloissa ja välineillä.

Kotona Evitalla on neljä lasta, joten kokemusta lasten kanssa puuhaamisesta piisaa. Evita, kuten me moni muu täällä Dettanissa, pitää eläimistä eli hänenkin kuvauksiinsa ovat kaikki lemmikit tervetulleita. Erityisosaamisena Evitalla on saksankieli, eli kuvaukset onnistuvat englannin lisäksi myös saksaksi!

Evitan omalla toiminimellä on omat sivut, DolcEvita
https://dephotography.fi/yhteystiedot/
LISÄINFOA


Valokuvauksemme sisältää monipuolisen kuvauksen - kuvauksesta riippuen 40-100 otosta - joiden perusteella voitte tehdä omanlaisenne tilauksen.

Valittavanasi on mm. valmiita valokuvia, canvaseja, kollaaseja tai/ja tulostusvalmiita tiedostoja. Hinnastossa mainittu hinta on yhden kuvan tai yhdestä otoksesta tehdyn yhden tiedoston hinta; tuotteet on hinnoiteltu niiden koon mukaan. Tuotehinnasto kokonaisuudessaan löytyy ylävalikosta. Ostaessanne kuvan tiedostona (tietyssä koossa), saatte tiedostoon käyttöoikeudet, eli voitte jakaa kuvaa somessa tai käyttää missä muussa tahansa yhteydessä. Saatte myös täydet tulostusoikeudet, eli voitte teettää kuvanne missä tahansa liikkeessä, ja niin monta kopiota kuin haluatte.Kuvatiedostot toimitetaan kuvakäsiteltyinä, eli itse ei kuville tarvitse/saa tehdä mitään. Tiedostot on hinnoiteltu kuvien tapaan koon mukaan. Kuvien/tiedostojen mainoskäytöstä pitää sopia erikseen. Valokuvamme eivät ole tulosteita eivätkä painotuotteita, vaan "aitoja" valokuvia kokoon 30x40cm asti. Sen isommat kuvat tulostetaan museolaatuisin mustein. Pöytäkoon kuvat toimitetaan pahvisessa pohjukkeessa, isompiin saa halutessa lamimoinnin tai pohjustuksen.

Varaahan oma aikasi kuvaukseen!

Tietoa erilaisista kuvauksista löydät alasivulta valokuvaukset. Lisää tuotehinnastostamme löydät myös omalta alasivultaan.

HUOM! Arkiajan voi siirtää toiseen arkiaikaan veloituksetta kerran, tai lauantaiajan voi siirtää arkipäivään. Mutta perimme kuvausmaksun (55e) kokonaisuudessaan, jos kuvausta joudutaan siirtämään kaksi kertaa, tai jos se perutaan alle 3vrk sovitusta ajasta kokonaan (sopimatta uutta aikaa).


Yhteystiedot - Studio Dettani

studio@dettani.fi

Pyynikin Trikoo

Pyhäranta 7D /
Nahkakuja 17 vastapäätä
33230 Tampere

Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse tai etusivun yhteydenottolomakkeella.Puhelimitse saattaa saada kiinni ma-pe klo 9-16 puh. 050 528 7507

Kuvauksia ma-pe + la, su pääsääntöisesti studio lepää.