YHTEYSTIEDOT


Tiedustelut mieluiten sähköpostitse studio@dettani.fi
tai allaolevalla yhteydenottolomakkeella.

Kuvauksia joka arkipäivä pääsääntöisesti klo 10-16 sekä myös lauantaisin - sunnuntait ja pyhät studio ja kuvaajat lataavat akkuja. Studiolla ollaan paikalla säännöllisen epäsäännöllisesti sopimusten/kuvausten mukaan.

Osoitteemme on
Mäkikatu 84

Pispala
33250 Tampere

Puhelimitse saa huonommin kiinni, mutta yrittää voi
ma-pe klo 10-16
p. 050 528 7507

Muina aikoina puhelin on yleensä "emme vastaa" -tilassa ja puhelin valitettavasti hämäävästi hälyttää varattua.


Studio sijaitsee vanhan pienkerrostalon kivijalassa, jonne pääsy on esteetön - ovi on aavistuksen kapea, mutta kynnyksiä ei ole. Parkkipaikkoja on ihan oven läheisyydessä. Mummula - niminen liike on meidän seinänaapuri, ovemme ovat vierekkäin.


KUVAUSHINNASTO täällä.
KUVATUOTEHINNASTO täällä.

Esittely kuvaajistamme on tällä sivulla, löydät vähän alemmas vierittäen.

FaceBook: www.facebook.com/StudioDettani/

Instagram: studiodettani


YHTEYDENOTOT

Vastaamme yhteydenottoihin lähes poikkeuksetta viimeistään seuraavana arkipäivänä.
Jos vastausta ei kuulu seuraavana arkipäivänä, jotain on mennyt pieleen, palaathan asiaan!

Vastauksemme saattaa mennä myös "tarjoukset" kansioosi, sieltä kannattaa etsiä.
Heinäkuussa on usein paljon kuvauksia, ja sähköpostivastaukset saattavat kestää pari päivää.
Varmin tapa on suorat sähköpostit studio@dettani.fi.


KUVAAJAMMESuurimman osan Dettanin kuvauksista kuvaa Johanna, mutta hän ei ole ainoa kuvaajamme. Yhteinen tyylimme on kuvata valkoisella taustalla, jossa kaikkien kuvaajiemme kuvat ovat tarkoituksella toisiaan vastaavia/tyylillisesti samankaltaisia. Käytämme studiolla myös samoja rekvisiittoja ja taustoja. Pieniä rajaus ja sommittelueroja on, mutta kuvat voi toiveesta sitten rajata lopulliseen muotoon asiakkaan toiveiden mukaan. Samoin miljöössä kuvaustyylimme on hyvin toisiaan vastaava, eli saatte toisiaan vastaavat kuvat, oli meistä kuvaamassa kuka vain.

Isoimmat erot on ehkä mallinohjaamisessa, eli kukin vähän tykkää ohjata omalla tavallaan. Kaikkien meidän voisi silti väittää olevan hyviä, oli sitten ohjattavana lapsi, lapsia tai aikuisia, eli hyvissä käsissä.

Kaikkien kuvaajiemme perustyyli on siis soviteltu toisiimme sopivaksi, jolloin kuvattavat voi kuvaajasta huolimatta tietää mitä saa, kun tulee meille kuvaan. Pieniä persoonaeroja toki on; esim Johannalla on kamera usein kallellaan, ja hän tykkää rajata osin myös perin tiukkoja rajauksia. Sanna saattaa hioa valoja ajoittain vielä aavistuksen spesiaalimmin kuin me muut. Mutta muutoin pyrimme kuvaamaan hyväntuulisesti, rennosti, pönöttämistä vältellen. Mutta osaamme kyllä kuvata niitäkin, jos sellaisista esittää ennen kuvausta toiveita :) Monipuolisesti, laadukkaasti - ne yhdistää meitä kaikkia. Kaikilla meillä on pitkä kokemus kuvaamisesta sekä valokuva-alan tutkinnot.

Pääset tutustumaan meihin kaikkiin tästä:

JOHANNA POHJAVIRTA

Johannalla on taskussaan useita kuvataide,- ja valokuvausalan tutkintoja. Mm. kuvataiteilijan AMK tutkinto on suoritettu Tampereen Ammattikorkeakoulussa, valokuvaajan perustutkinto (KIP) sekä ammattitutkinto (VAT) Tampereen visuaaliviestinnän instituutissa.

Arvokkainta pääomaa on yli 20 vuoden päätoiminen kuvaajakokemus. Kaikkea ei voi kouluissa oppia, vaan ihmisten kuvaamisessa on suuri merkitys myös sillä mitä sydän sanoo. Täällä on yhdessä niin naurettu kuin itkettykin - menty suurilla tunteilla ja tallennettu ne kuvien muotoon, ikuisiksi muistoiksi tärkeistä hetkistä.

Johanna on lähtenyt valokuvaajan tielle heti valmistuttuaan graafisen alan artesaaniksi kauan aikaa sitten, joskus 1900-luvulla. Muutaman pidemmän työsuhteen ja työnantajan jälkeen hän muutti Porista perheen perässä Tampereelle vuonna 2005. Vuoden 2010 jälkeen hän on kuvannut vain Studio Dettanissa. Johannalla on kaksi omaa lasta sekä kaksi koiraa. Johanna kuvaa Dettanin kuvauksista suurimman osan.

Johanna on ehkä parhaimmillaan lapsi,- ja perhekuvauksissa. Eniten hän rakastaa raskauskuvauksia, sukupolvikuvauksia sekä miljöötä. Pahimmillaan hän on pahasti kallellaan, eli tykkää kuvata perin vinoja kuvia ;D Tähän työhön vaaditaan jonkinlaista hulluutta, jolla saada asiakas kuin asiakas tuntemaan olonsa mukavaksi heti ovesta astuttuaan. Tätä taustaa vasten porilaisuudesta ei lie haittaa - tosin huumorintaju ja rempseä ote on aina vähän makuasia...

"Kuvaan kokemuksella, ammattitaidolla sekä suurella sydämellä, aina täysillä mukaan heittäytyen."


SANNA VOIMANEN

Sanna on kuvannut yli 10 vuotta omassa studiossaan Orivedellä ja alkuun hän autteli tarvittaessa Dettanilla, mm. koko kesän 2020. Marraskuussa 2020 Sanna lopetti oman studionsa, ja siirtyi kokonaan Dettanin riveihin. Sen jälkeen hän on kuvannut tasaisesti Tampereella läpi vuoden.

Sanna on käynyt valokuvaajan perustutkinnon Visuaaliviestinnän Instituutiossa v. 2013-14. Hän on kuvannut paljon lapsia ja perheitä sekä hääkuvauksia ja hän on  työskennellyt jo useamman vuoden myös missikisojen parissa. Hääkuvauksia Sanna kuvaa laajemmallakin alueella Pirkanmaan sisällä. Kuten Johannalla, Sannallakin on myös graafisen alan tutkinto, ja osaksi hänen työpäiviään täyttää edelleen graafinen suunnittelu. Mainostoimistopohjalta hänellä on myös vankka tuotekuvaustaito, erikoisosaaminen ruokakuvauksissa.

Parhaimmillaan Sanna on vaativissa kuvauksissa, joissa vaaditaan erityistä valaisua tai mitä kummallisempia virityksiä. Mutta sitten taas perusmuotokuvaukset on myös erityisesti Sannan heiniä, kuten cv-kuvaukset. Pahimmillaan Sanna puhuu paljon, mutta hän osaa samaan aikaan myös kuvata ;D Sannalla on kotona kaksi lasta ja kaksi pientä koiraa.

Sanna is photo shooting also in English!


KUKKA-MARIA ROSENLUND

Kukka-Maria on valmistunut Aalto-yliopiston valokuvataiteen maisteriohjelmasta vuonna 2020. Studio Dettanissa hän on kuvannut kokopäiväisesti mm. kesät 2011 sekä 2012, lisäksi hän käy apuna tarvittaessa mahdollisuuksiensa mukaan. Kukka-Maria kuvaa tällä hetkellä pääasiassa Helsingin alueella, studiota ei ole tällä hetkellä käytössä mutta miljöökuvauksia voi kysellä.  Hänellä on käytynä myös voimauttavan valokuvan oppikursseja.

Parhaimmillaan Kukka on taiteellisemmissa projekteissa, mutta myös perinteisemmät onnistuu! Kukka kuvaa kyllä myös jos on tarve hyvin perinteisille tuotekuville, mutta luovemmat mainoskuvaukset on hänelle mieluisampia. Kokemusta hänellä on mm. levynkansikuvauksista.


EVITA VIRONMÄKI

Evita valmistui jouluna 2014 Visuaali-viestinnän oppilaitoksesta valokuvaajaksi. Hän on työskennellyt vuodesta 2012 yhteistyössä Studio Dettanin kanssa.

Kotona Evitalla on neljä lasta, joten kokemusta lasten kanssa puuhaamisesta piisaa. Evita, kuten me moni muu täällä Dettanissa, pitää eläimistä eli hänenkin kuvauksiinsa ovat kaikki lemmikit tervetulleita. Myös Evitalla on kaksi pientä koiraa. Erityisosaamisena Evitalla on saksankieli, eli kuvaukset onnistuvat englannin lisäksi myös saksaksi!

Tällä hetkellä Evita tekee päätyötä toisaalla, eli kuvailee vain satunnaisesti ja harvakseltaan.

Evita toimii Dettanin tiloissa ja hinnastoilla, mutta omalla toiminimellään DolcEvita.

https://dephotography.fi/yhteystiedot/
Varaa aikasi kuvaukseen!

Tietoa erilaisista kuvauksista löydät alasivulta valokuvaukset. Lisää tuotehinnastostamme löydät myös omalta alasivultaan.

Ajanvaraukset etusivun lomakkeella tai suorin sähköpostin studio@dettani.fi.

Usein arkiajan saa parin viikon sisään, lauantaiaikoja on vähemmän tarjolla, mutta yleensä sellaisenkin saa kuukauden sisään.

Arkiaikoja pystyy jollain tapaa järjestelemään sairastapauksissa uudelleen, mutta lauantain perutun ajan tilalle emme ole antaneet uutta lauantaiaikaa. Pystymme kuitenkin tarjoamaan lauantain perutun ajan tilalle (maksutta) uuden arkiajan. Usein arkiaikoja pystyy helposti myös siirtämään tunnilla tai parilla. Jos aikaa joudutaan siirtämään useammin kuin kerran, aika siirretään tai perutaan alle 3 vrk ennen kuvausta tai kuvaukseen ei saavuta, velotamme palvelukorvauksena kuvausmaksun 75e. Samoin, jos perutun lauantaiajan tilalle ei onnistuta sopimaan uutta arkiaikaa. .