YHTEYSTIEDOT ja kuvaajamme


Tiedustelut ja tilaukset mieluiten sähköpostitse studio@dettani.fi
tai allaolevalla yhteydenottolomakkeella.

Puhelimitse saattaa saada kiinni ma-pe klo 9-16 p. 050 528 7507

Kuvauksia joka arkipäivä sekä myös lauantaisin; sunnuntait ja pyhät pääsääntöisesti studio lepää.


Pyynikin Trikoo

Nahkakuja 17 (kerrotalon vastapäinen) ovi D 7, 33230 Tampere

Virallinen osoite on Pyhäranta 7D, mutta helpoiten löytää Pyynikin Trikoon rannanpuoleiselta alapihalta, tarkemmin Nahkakuja 17n kerrostaloa vastapäätä Pyynikin kuntosalin vierestä, Tanssikonservatorion alakerrasta.

Studio on ensimmäisessä kerroksessa, parkkipaikat ovat kellarikerroksessa/katutasossa.
Parkkipaikkoja on tällä hetkellä vähänlaisesti; hyvällä tuurilla auton saa ihan oven eteen, huonommalla joutuu parkkia hakemaan yläsisäpihalta ja suunnistamaan kerrostalojen välistä tänne alas.

Alla tarkka ajo-ohje!

FaceBook: www.facebook.com/StudioDettani/

Instagram: studiodettani

Parkkipaikkoja tällä hetkellä laajan alueen saneerauksen vuoksi vähänlaisesti. Muutama 2h kiekkopaikka kuitenkin ihan ovenpielessä, lisää kadun varressa sekä viereisellä sora-alueella.
YHTEYDENOTOT simppelisti tästä

Vastaamme yhteydenottoihin lähes poikkeuksetta viimeistään seuraavana ARKIpäivänä.
Tarkistathan, että yhteystietosi ovat varmasti oikein, jotta saamme sinuun yhteyttä.
Varmin tapa on suorat sähköpostit studio@dettani.fi
Suurimman osan Dettanin kuvauksista kuvaa Johanna, mutta studiolla häärii myös muita kuvaajia. Pääset tutustumaan meihin tästä:

JOHANNA POHJAVIRTA

Johannalla on takataskussaan useita kuvataide,- ja valokuvausalan tutkintoja. Kuvataiteilijan AMK tutkinto on suoritettu Tampereen Ammattikorkeakoulussa, valokuvaajan perustutkinto sekä ammattitutkinto (joka viimeisimpänä vuodelta 2016) arvostetussa Tampereen visuaaliviestinnän instituutissa.

Arvokkainta pääomaa on kuitenkin noin 20 vuoden päätoiminen kuvaajakokemus. Kaikkea ei voi kouluissa oppia, vaan ihmisten kuvaamisessa on suuri merkitys myös sillä mitä sydän sanoo. Täällä on yhdessä niin naurettu kuin itkettykin - menty suurilla tunteilla ja tallennettu ne kuvien muotoon, ikuisiksi muistoiksi tärkeistä hetkistä.

Johanna on lähtenyt valokuvaajan tielle heti valmistuttuaan graafisen alan artesaaniksi; kauan aikaa sitten, joskus 1900-luvulla. Muutaman pidemmän työsuhteen ja työnantajan jälkeen hän muutti Porista perheen perässä Tampereelle. Sen jälkeen hän on kuvannut Studio Dettanissa ja kuvaa edelleen suurimman osan Studio Dettanin kuvauksista. Studio on sijainnut vuodesta 2010 eli alusta asti Pyynikin Trikoolla.

"Kuvaan kokemuksella, ammattitaidolla sekä suurella sydämellä, aina täysillä mukaan heittäytyen."


KUKKA-MARIA ROSENLUND

Kukka-Maria on opiskellut vuosia valokuvausta; tällä hetkellä hänellä on maisteriopinnot kesken Kuvataideakatemiassa. Studio Dettanissa hän on kuvannut kokopäiväisesti mm. kesät 2011 sekä 2012. Lisäksi hän käy apuna aina tarvittaessa. Kukka-Maria kuvaa myös keikkaluoteisesti Helsingin alueella, hänellä on käytynä myös voimauttavan valokuvan oppikursseja. Ominta Kukkaa on taidevalokuvaus.


NUPPU LINNAVUORI

Seppälän koulukuvausten parissa vuosia työskennellyt Nuppu auttelee Dettanissa aina silloin tällöin kun Seppälän töiltään ehtii ja Dettanilla on tarvetta, lähinnä viikonloppuisin sekä loma-aikoina. Koko studion toiminta on ollut Nupun taitavissa käsissä kesän 2013 sekä kesät 2015, 2016, 2017 ja 2018.
EVITA VIRONMÄKI

Evita valmistui jouluna 2014 Visuaali-viestinnän oppilaitoksesta valokuvaajaksi. Hän on työskennellyt vuodesta 20012 yhteistyössä Studio Dettanin kanssa Dettanin tiloissa ja välineillä.

Kotona Evitalla on neljä lasta, joten kokemusta lasten kanssa puuhaamisesta piisaa. Evita, kuten me moni muu täällä Dettanissa, pitää eläimistä eli hänenkin kuvauksiinsa ovat kaikki lemmikit tervetulleita. Erityisosaamisena Evitalla on saksankieli, eli kuvaukset onnistuvat englannin lisäksi myös saksaksi!

Evitan omalla toiminimellä on omat sivut, DolcEvita
https://dephotography.fi/yhteystiedot/Yhteystiedot - Studio Dettani

studio@dettani.fi

Pyynikin Trikoo, alapiha. Virallinen osoite on Pyhäranta 7D, mutta parhaiten löytää Nahkakuja 17 osoitteella; kyseinen talo sijaitsee omaa ulko-oveamme vastapäätä! 

Pyhäranta 7D / Nahkakuja 17 vastapäätä
33230 Tampere

Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse tai etusivun yhteydenottolomakkeella.
Puhelimitse saattaa saada kiinni ma-pe klo 9-16
Puh. 050 528 7507

Kuvauksia joka arkipäivä sekä myös lauantaisin; sunnuntait ja pyhät pääsääntöisesti studio lepää.