YHTEYSTIEDOT


Tiedustelut mieluiten sähköpostitse studio@dettani.fi
tai allaolevalla yhteydenottolomakkeella.

Puhelimitse saattaa saada kiinni
ma-pe klo 9-16
p. 050 528 7507

Kuvauksia joka arkipäivä sekä myös lauantaisin; sunnuntait ja pyhät pääsääntöisesti studio ja kuvaajat lepää. Studiolla ollaan paikalla säännöllisen epäsäännöllisesti, eli käytännössä vain sopimuksen mukaan.

Osoitteemme on
Mäkikatu 84

33250 Tampere


Studio sijaitsee vanhan pienkerrostalon kivijalassa, jonne pääsy on esteetön - ovi on aavistuksen kapea, mutta kynnyksiä ei ole. Parkkipaikkoja on ihan oven läheisyydessä.

FaceBook: www.facebook.com/StudioDettani/

Instagram: studiodettani


YHTEYDENOTOT

Vastaamme yhteydenottoihin lähes poikkeuksetta viimeistään seuraavana arkipäivänä.
Tarkistathan, että yhteystietosi ovat varmasti oikein, jotta saamme sinuun yhteyttä.
Jos vastausta ei kuulu seuraavana arkipäivänä, jotain on mennyt pieleen, palaathan asiaan!

Vastaus saattaa mennä myös "tarjoukset" kansioosi, sieltä kannattaa etsiä.

Heinäkuussa on usein paljon kuvauksia, ja sähköpostivastaukset saattavat kestää pari päivää.

Varmin tapa on suorat sähköpostit studio@dettani.fi.


KUVAAJAMMESuurimman osan Dettanin kuvauksista kuvaa Johanna, mutta hän ei ole ainoa kuvaajamme. Pääset tutustumaan meihin kaikkiin tästä:

JOHANNA POHJAVIRTA

Johannalla on taskussaan useita kuvataide,- ja valokuvausalan tutkintoja. Mm. kuvataiteilijan AMK tutkinto on suoritettu Tampereen Ammattikorkeakoulussa, valokuvaajan perustutkinto (KIP) sekä ammattitutkinto (VAT) Tampereen visuaaliviestinnän instituutissa.

Arvokkainta pääomaa on yli 20 vuoden päätoiminen kuvaajakokemus. Kaikkea ei voi kouluissa oppia, vaan ihmisten kuvaamisessa on suuri merkitys myös sillä mitä sydän sanoo. Täällä on yhdessä niin naurettu kuin itkettykin - menty suurilla tunteilla ja tallennettu ne kuvien muotoon, ikuisiksi muistoiksi tärkeistä hetkistä.

Johanna on lähtenyt valokuvaajan tielle heti valmistuttuaan graafisen alan artesaaniksi kauan aikaa sitten, joskus 1900-luvulla. Muutaman pidemmän työsuhteen ja työnantajan jälkeen hän muutti Porista perheen perässä Tampereelle. Sen jälkeen hän on kuvannut Studio Dettanissa. Studio sijaitsi vuodet 2010-2010 Pyynikin Trikoolla. Kun rakennuksia saneerattiin Pyynikillä asunnoiksi, muutti studio Pispalaan kodikkaaseen tilaan Mäkikadulle vuodenvaihteessa 2020/21.

"Kuvaan kokemuksella, ammattitaidolla sekä suurella sydämellä, aina täysillä mukaan heittäytyen."
SANNA VOIMANEN

Sanna on kuvannut yli 10 vuotta omassa studiossaan Orivedellä ja hän autteli tarvittaessa Dettanilla, mm. koko kesän 2020. Marraskuusta 2020 asti kaikki Sannan kuvaukset ovat siirtyneet Studio Dettanin tiloihin.

Sanna on käynyt valokuvaajan perustutkinnon Visuaaliviestinnän Instituutiossa v. 2013-14. Hän on kuvannut paljon lapsia ja perheitä sekä hääkuvauksia ja on myös työskennellyt jo useamman vuoden missikisojen parissa. Hääkuvauksia Sanna kuvaa laajemmallakin alueella Pirkanmaan sisällä. Kuten Johannalla, Sannallakin on myös graafisen alan tutkinto, ja osaksi hänen työpäiviään täyttää edelleen graafinen suunnittelu. Mainostoimistopohjalta hänellä on myös vankka tuotekuvaustaito, erikoisosaaminen ruokakuvauksissa.

SAnna is photo shooting also in English!


KUKKA-MARIA ROSENLUND

Kukka-Maria on valmistunut Aalto-yliopiston valokuvataiteen maisteriohjelmasta vuonna 2020. Studio Dettanissa hän on kuvannut kokopäiväisesti mm. kesät 2011 sekä 2012. Lisäksi hän käy apuna aina tarvittaessa. Kukka-Maria kuvaa tällä hetkellä pääasiassa Helsingin alueella, hänellä on käytynä myös voimauttavan valokuvan oppikursseja.


NUPPU LINNAVUORI

Seppälän koulukuvausten parissa vuosia työskennellyt Nuppu auttelee Dettanissa aina silloin tällöin kun muilta kuvaustöiltään ehtii, lähinnä viikonloppuisin sekä loma-aikoina. Koko studion toiminta on ollut Nupun taitavissa käsissä kesän 2013 sekä kaikki kesät vuosina 2015-2019. Nupun erityisosaamista on suuret ryhmät, Nuppu myös mielellään ajelee vaikka vähän kauemmaskin studiolta.


EVITA VIRONMÄKI

Evita valmistui jouluna 2014 Visuaali-viestinnän oppilaitoksesta valokuvaajaksi. Hän on työskennellyt vuodesta 20012 yhteistyössä Studio Dettanin kanssa Dettanin tiloissa ja välineillä.

Kotona Evitalla on neljä lasta, joten kokemusta lasten kanssa puuhaamisesta piisaa. Evita, kuten me moni muu täällä Dettanissa, pitää eläimistä eli hänenkin kuvauksiinsa ovat kaikki lemmikit tervetulleita. Erityisosaamisena Evitalla on saksankieli, eli kuvaukset onnistuvat englannin lisäksi myös saksaksi!

Evitan omalla toiminimellä on omat sivut, DolcEvita

https://dephotography.fi/yhteystiedot/
Varaa aikasi kuvaukseen!

Tietoa erilaisista kuvauksista löydät alasivulta valokuvaukset. Lisää tuotehinnastostamme löydät myös omalta alasivultaan.

Ajanvaraukset etusivun lomakkeella tai suorin sähköpostin studio@dettani.fi.

Arkiaikoja pystyy yleensä melko hyvin järjestelemään uudelleen, mutta lauantain perutun ajan tilalle emme ole antaneet uutta lauantaiaikaa. Pystymme kuitenkin tarjoamaan lauantain peruttujen aikojen tilalle jotain arkiaikaa. Jos aika joudutaan siirtämään useammin kuin kerran, tai aika kokonaan perutaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen kuvausta, velotamme kuvausmaksun 55e. Samoin, jos perutun lauantaiajan tilalle ei onnistuta sopimaan uutta arkiaikaa.