YHTEYSTIEDOT

sekä kuvaajaesittelytTiedustelut sähköpostitse studio@dettani.fi tai allaolevalla yhteydenottolomakkeella.

Kuvauksia joka arkipäivä klo 10-16 sekä myös lauantaisin - illat, sunnuntait/pyhät studio ja kuvaajat pääsääntöisesti lataa akkuja. Studiolla ollaan paikalla muutoinkin vain erikseen sovitusti /kuvausten mukaan.

Studiomme sijaitsee Pispalassa osoitteessa
Mäkikatu 84

33250 Tampere

Puhelimitse saa huonommin kiinni, mutta yrittää voi
ma-pe klo 10-16
p. 050 528 7507

Muina aikoina puhelin on tilassa jossa puhelin valitettavasti hämäävästi hälyttää varattua. 


Studio sijaitsee vanhan pienkerrostalon kivijalassa, jonne pääsy on esteetön - ovi on aavistuksen kapea, mutta kynnystäkään ei juuri ole. Parkkipaikkoja on ihan oven läheisyydessä. Mummula - niminen liike on meidän seinänaapuri, ovemme ovat vierekkäin.


Yhteydenottolomakkeen sekä esittelyn kuvaajistamme löydät vähän alemmas sivua vierittäen.

Somesta meidät löydät:

FaceBook: www.facebook.com/StudioDettani/

Instagram: studiodettani


OTA YHTEYTTÄ / AJAVARAUKSET

Vastaamme lähes poikkeuksetta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Jos vastausta ei kuulu 2 arkipäivään palaathan asiaan, jokin on mennyt pieleen!
Vastauksemme menee valitettavasti lähes aina
tarjoukset tai roskaposti -kansioosi, sieltä kannattaa etsiä.

(Heinäkuussa vastauksemme saattavat kestää n. 3-4vrk.)

Varma tapa on suorat sähköpostit studio@dettani.fi.


KUVAAJAMMEYhteinäisimmillään tyylimme on valkoisella taustalla, jossa kaikkien kuvaajiemme kuvat ovat pitkälti toisiaan vastaavia tai ainakin samankaltaisia. Käytämme studiolla myös samoja rekvisiittoja ja muitakin taustoja. Pieniä rajaus, sommittelu ja valaisueroja on etenkin käyttäessä muita kuin valkoista taustaa. Miljöössä kuvaustyylimme on taas jonkin verran toisiaan vastaavat, eli saatte toisiaan vastaavat kuvat, oli meistä kuvaamassa kuka vain. Isoimmat erot on ehkä mallinohjaamisessa, eli kukin vähän tykkää ohjata omalla tavallaan. Kaikkien meidän voisi silti väittää olevan hyviä, oli sitten ohjattavana lapsi, lapsia tai aikuisia, eli hyvissä käsissä kuvaajasta huolimatta.

Suurimman osan Dettanin kuvauksista kuvaa Johanna, mutta vaihtelevasti paikalla on myös muita kuvaajiamme.   

Monipuolisesti, laadukkaasti, iloisesti huumorilla höystäen - ne yhdistää meitä kaikkia. Kaikilla meillä on pitkä kokemus kuvaamisesta sekä valokuva-alan tutkinnot.


JOHANNA POHJAVIRTA

Johannalla on taskussaan useita kuvataide,- ja valokuvausalan tutkintoja. Mm. kuvataiteilijan AMK tutkinto on suoritettu Tampereen Ammattikorkeakoulussa, valokuvaajan perustutkinto (KIP) sekä ammattitutkinto (VAT) Tampereen visuaaliviestinnän instituutissa.

Arvokkainta pääomaa on yli 20 vuoden päätoiminen kuvaajakokemus. Kaikkea ei voi kouluissa oppia, vaan ihmisten kuvaamisessa on suuri merkitys myös sillä mitä sydän sanoo. Täällä on yhdessä niin naurettu kuin itkettykin - menty suurilla tunteilla ja tallennettu ne kuvien muotoon, muistoiksi tärkeistä hetkistä.

Johanna on lähtenyt valokuvaajan tielle heti valmistuttuaan graafisen alan artesaaniksi kauan aikaa sitten, joskus 1900-luvulla. Muutaman pitkäaikaisen valokuvaustyöpaikan jälkeen hän muutti Porista miehen perässä Tampereelle vuonna 2005. Lasten syntymien ja äitiyslomien jälkeen hän on työskennellyt täyspäiväisenä kuvaajana vuodesta 2010 perustetussa Studio Dettanissa. Johannalla on aviomies, kaksi poikalasta sekä kaksi villakoiraa.

Johanna kokee olevansa parhaimmillaan haastavimmissakin lapsi,- ja perhekuvauksissa. Eniten hän ehkä rakastaa vähän luovempia raskauskuvauksia, reippaampiakin sukupolvikuvauksia sekä kuvauksia lähimiljöössä.

Pahimmillaan hän on pahasti kallellaan, eli tykkää kuvata perin vinoja kuvia ;D

Tähän työhön vaaditaan jonkinlaista hulluutta, jolla saada asiakas kuin asiakas tuntemaan olonsa mukavaksi heti ovesta astuttuaan. Tätä taustaa vasten porilaisuudesta lie hyötyä - tosin tietynlaisella huumorilla voi ajoittain joutua sitten kiperiinkin tilanteisiin… 


SANNA VOIMANEN

Sanna on kokenut valokuvaaja, joka on kuvannut yli 10 vuotta omassa studiossaan Orivedellä. Alkuun hän autteli tarvittaessa Dettanilla, mm. koko kesän 2020. Marraskuussa 2020 Sanna siirtyi kokonaan Dettanin riveihin. Sen jälkeen hän on kuvannut tasaisesti Tampereella läpi vuoden.


Sanna on käynyt valokuvaajan perustutkinnon Visuaaliviestinnän Instituutiossa. Hän on kuvannut paljon lapsia ja perheitä ja hän on työskennellyt useamman vuoden myös missikisojen parissa. 


Sannalla on myös graafisen alan tutkinto, ja osaksi hänen työpäiviään täyttää edelleen graafinen suunnittelu. Mainostoimistopohjalta hänellä on myös vankka tuotekuvaustaito, erikoisosaaminen ruokakuvauksissa.

Hän on taitava vaativissa kuvauksissa, jotka vaativat erikoisvalaistusta ja luovia ratkaisuja. Perusmuotokuvaukset, kuten CV-kuvat, kuuluvat myös hänen repertuaariinsa.

Sannan elävä ja puhelias persoona tuo kuvauksiin energiaa, vaikka hän samalla säilyttää ammattitaitonsa kameran takana. Kotonaan Sanna nauttii ajanvietosta kahden pienen koiransa kanssa, mikä tuo lisää iloa ja inspiraatiota hänen työhönsä ja arkeensa.Sanna is photo shooting also in english!


KUKKA-MARIA ROSENLUND

Kukka-Maria on valmistunut Aalto-yliopiston valokuvataiteen maisteriohjelmasta vuonna 2020. Studio Dettanissa hän on kuvannut kokopäiväisesti mm. kesät 2011 sekä 2012, lisäksi hän käy apuna tarvittaessa mahdollisuuksiensa mukaan. Kukka-Maria kuvaa tällä hetkellä pääasiassa Helsingin alueella, studiota ei ole tällä hetkellä käytössä mutta miljöökuvauksia voi kysellä.  Hänellä on käytynä myös voimauttavan valokuvan oppikursseja.

Parhaimmillaan Kukka on taiteellisemmissa projekteissa, mutta myös perinteisemmät onnistuu! Kukka kuvaa kyllä myös jos on tarve hyvin perinteisille tuotekuville, mutta luovemmat henkilö,- ja mainoskuvaukset on hänelle mieluisimpia.


EVITA VIRONMÄKI

Evita valmistui jouluna 2014 Visuaali-viestinnän oppilaitoksesta valokuvaajaksi. Hän on työskennellyt vuodesta 2012 yhteistyössä Studio Dettanin kanssa.

Kotona Evitalla on neljä lasta, joten kokemusta lasten kanssa puuhaamisesta piisaa. Evita, kuten me moni muu täällä Dettanissa, pitää eläimistä eli hänenkin kuvauksiinsa ovat kaikki lemmikit tervetulleita. Myös Evitalla on kaksi pientä koiraa. Erityisosaamisena Evitalla on saksankieli, eli kuvaukset onnistuvat englannin lisäksi myös saksaksi!

Tällä hetkellä Evita tekee päätyötä toisaalla, eli kuvailee vain satunnaisesti ja harvakseltaan.

Evita toimii Dettanin tiloissa ja hinnastoilla, mutta omalla toiminimellään DolcEvita.

https://dephotography.fi/yhteystiedot/