VIHKIKUVAUS

Vihkikuvauksen hinta 55e


Vihkipäivä on elämän tärkeimpiä päiviä, josta jää rakkaat muistot. Muistikuvien vahvistamiseksi otetaan usein myös kuvia, jotka eivät haalistu, vaan ilahduttavat vuosikymmeniä.

Meiltä rakkaudella otetut viralliset vihkikuvat, ja vaikka vähän epävirallisemmatkin. Dokumentaarista vihkikuvausta emme kuvaa, eli emme kulje päivää kanssanne, mutta otamme kuvat, joita säilytetään näkyvillä paikoilla, kuten seinillä ja hyllyillä. Niin omilla, kuin lähi-ihmistenkin.

Kuvauksen (kesto n. 1 h) hintaan sisältyy monipuolinen kuvaus (n. 50-70 kpl otosta) sekä sähköiset koevedokset.

Kuvaan voi halutessa tuoda myös esim. morsiusneidot/pojat, lemmikkieläimen tai jotain muuta yhteiseen harrastukseen liittyvää. Häiden teemaa voidaan hyödyntää jne.

Näistä voidaan sopia ja suunnitella lisää yhdessä ennen h-hetkeä pidettävässä tapaamisessa niin toivottaessa. Siviiliparien kanssa ehtii usein kuvauksen aikanakin vielä suunnitellla, mutta kirkkohäitä viettävien aikataulut ovat yleensä kireämmät jolloin on hyvä olla suunntelmat jo valmiina.

Siviilivihkikuvaukset


Siviilivihkikuvaukseen saattaa saada nopeallakin aikataululla kuvausajan, kesävihkiparien kannattaa olla ajoissa liikkeellä!


Yhteystiedot - Studio Dettani

studio@dettani.fi

Mäkikatu 84
33250 Tampere 


Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse.
Puhelimitse saattaa saada kiinni ma-pe klo 9-16
Puh. 050 528 7507

Kuvauksia joka arkipäivä sekä myös lauantaisin; sunnuntait ja pyhät pääsääntöisesti studio lepää.