VIHKIKUVAUS

Vihkikuvauksen hinta 55e

Vihkipäivä on elämän tärkeimpiä päiviä, josta jää rakkaat muistot. Muistikuvien vahvistamiseksi otetaan kuvia, jotka eivät haalistu. Kuvat ovatkin usein myös konkreettisin asia, joka itse hääpäivästä jää muistoksi.

Meiltä rakkaudella otetut viralliset vihkikuvat, ja vaikka vähän epävirallisemmatkin. Dokumentaarista vihkikuvausta emme kuvaa, mutta otamme kuvat, jotka säilyttävät muiston erityisestä päivästä vuosikymmeniä seinällänne, sekä myös lähimpien sukulaisten ja ystävien hyllyillä.

Erityisen paljon meillä käy siviilivihittyjä pareja, jotka saattavat juhlia tätä erityistä päivää pienimuotoisemmin. Näihin kuvauksiin yleensä saa ajan nopeastikin, sillä näitä kuvataan usein viikolla. Kesän kiireisimpiin lauantaihin kannattaa varautua ajanvarauksiin vähän aiemmin. Mutta koska emme kuvaa dokumentaarisia koko päivän kuvauksia, ennätämme kuvata potretit parista vihkiparista kesälauantaisin.

Kuvauksen (kesto n. 1 h) hintaan sisältyy monipuolinen kuvaus (n. 60-80 kpl otosta) sekä sähköiset koevedokset.

Kuvaan voi halutessa tuoda myös esim. morsiusneidot/pojat, lemmikkieläimen tai jotain muuta yhteiseen harrastukseen liittyvää. Häiden teemaa voidaan hyödyntää jne.

Näistä voidaan sopia ja suunnitella lisää yhdessä ennen h-hetkeä pidettävässä tapaamisessa niin toivottaessa. Siviiliparien kanssa ehtii usein kuvauksen aikanakin vielä suunnitellla, mutta kirkkohäitä viettävien aikataulut ovat yleensä kireämmät jolloin on hyvä olla suunntelmat jo valmiina.


Yhteystiedot - Studio Dettani

studio@dettani.fi

Mäkikatu 84
33250 Tampere 


Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse.
Puhelimitse saattaa saada kiinni ma-pe klo 9-16
Puh. 050 528 7507

Kuvauksia joka arkipäivä sekä myös lauantaisin; sunnuntait ja pyhät pääsääntöisesti studio lepää.