VIHKIKUVAUS

Vihkikuvauksen / hääkuvauksen hinta 75e


Vihkipäivä on elämän tärkeimpiä päiviä, josta jää rakkaat muistot. Muistikuvien vahvistamiseksi otetaan kuvia, jotka eivät haalistu. Kuvat ovatkin usein myös konkreettisin asia, joka itse hääpäivästä jää muistoksi.

Meiltä rakkaudella otetut viralliset vihkikuvat, ja vaikka vähän epävirallisemmatkin. Dokumentaarista vihkikuvausta emme kuvaa, mutta otamme kuvat, jotka säilyttävät muiston erityisestä päivästä vuosikymmeniä seinällänne, sekä myös lähimpien sukulaisten ja ystävien hyllyillä.

Erityisen paljon meillä käy siviilivihittyjä pareja, jotka saattavat juhlia tätä erityistä päivää pienimuotoisemmin. Näihin kuvauksiin yleensä saa ajan nopeastikin, sillä näitä kuvataan usein viikolla. Kesän kiireisimpiin lauantaihin kannattaa varautua ajanvarauksiin vähän aiemmin. Mutta koska emme kuvaa dokumentaarisia koko päivän kuvauksia, ennätämme kuvata potretit parista vihkiparista kesälauantaisin.

Kuvauksen (kesto n. 1 h) hintaan sisältyy monipuolinen kuvaus (n. 100-200 kpl otosta) sekä valinan avuksi sähköinen koevedosgalleria. Usein vihkikuvauksesta selviää noin puolessa tunnissa, mutta varaamme tuon tunnin aikaa, jotta aikataulujen vähän pettäessä muualla (kampaus, meikki yms) ei tule kiirettä, vaan aina ehditään kuvata ainakin se puoli tuntia. Kiire on yleensä hääparien suurin "vihollinen", mutta tarpeeksi väljällä aikataululla pystyy kuvaukseen rauhoittumaan kiireisenkin päivän keskellä.

Kuvaan voi halutessa tuoda myös esim. morsiusneidot/pojat, lemmikkieläimen tai jotain muuta yhteiseen harrastukseen liittyvää. Häiden teemaa voidaan hyödyntää jne.

Näistä voidaan sopia ja suunnitella lisää yhdessä ennen h-hetkeä pidettävässä tapaamisessa niin toivottaessa. Siviiliparien kanssa ehtii usein kuvauksen aikanakin vielä suunnitellla, mutta kirkkohäitä viettävien aikataulut ovat yleensä kireämmät jolloin on hyvä olla suunntelmat jo valmiina. Kirkkohäitä viettäville tai muuten suuremmin juhliville suosittelemme vihkikuvausta meikin ja kampauksen jälkeen, ennen kirkkoa. Näin hiukset ja meikki on vielä täydellisesti, mekkokin siisti. Eikä myöskään vielä kiirettä juhlatilaisuuteen jossa  vieraat jo odottaa.


OTA YHTEYTTÄ

Vastaamme yhteydenottoihin lähes poikkeuksetta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Jos vastausta ei kuulu seuraavana arkipäivänä, jotain on mennyt pieleen, palaathan asiaan!
Vastauksemme saattaa mennä myös "tarjoukset" kansioosi, sieltä kannattaa etsiä.

Heinäkuussa on usein paljon kuvauksia, ja sähköpostivastaukset saattavat kestää pari päivää.
Varmin tapa on suorat sähköpostit studio@dettani.fi