Ajanvaraus
joulukorttikuvaukseen

Hei!

Tästä lomakkeesta pääset varaamaan ajan joulukorttikuvaukseen 2023. Kuvaus tehdään "nonstoppina" eli kun edellinen lähtee seuraava pääsee kuvattavaksi. Mutta jotta osaamme vähän varautua tulevaan, laitahan viestiä ja kerro (lomakkeella alla) milloin olisitte tulossa. (Varaus on sitova.)

Kuvauspäivät ovat
pe 17.11. klo 13-15
ma 20.11. klo 15-17
to 23.11. klo 10-12
la 2.12. klo 10-11

Kuvaukseen varataan 5-15 min aikaa, jonka lisäksi mahdolliseen vaatteiden vaihtoon saa käyttää aikaa tarvitsemansa määrän. Tavoite on ottaa yksi loistava otos - joskus se tulee helposti ja nopeastikin, mutta aina mennään sitten kuitenkin lapsiehtoisesti ja lapsen mukaan. 

Idean/mallin tämän vuoden korteista löydät alta, eli kortissa on jo jouluisia elementtejä, se "laiskan vanhemman ehdoilla", et tarvitse mukaasi kuin lapsen tai muun kuvattavan :) Mukaan voi tottakai halutessa ottaa oman tonttulakin, studiollakin on jokunen erilainen ja erikokoinen lakki. Jos haluaa jotain muuta omaa mukaan, sekin sopii! Kuvaus onnistuu tällä pohjalla mikä ikäiselle lapselle tahansa, sisaruksille tai vaikka koko perheelle koirineen!

Kuvauksen hinta on 40e, sisältäen kuvaajan valitsemasta otoksesta tehdyn valmiin joulukorttitiedoston koossa 10x15cm  ja tälle tiedostolle vapaat kopiointi ja some-oikeudet. Eli tiedostosta voi teettää vapaasti kuvia, tai sitä voi jakaa somessa tai missä vaan sähköisesti kortti kulkeekin. Muutokset kuvaan tai tekstiin sekä lisätiedostot perushinnaston mukaan.

Tänä vuonna muistamme taas pitkästä aikaa meitä eteenpäin suositelleita! Eli jos olet kuluvana vuonna maininnut meistä leikkipuistossa, kaverille tai somessa suositellut, joulukorttikuvauksen hinta on 20e. Tämä tarjous koskee arkiaikoja, ei lauantaita.

Kuvausmaksu laskutetaan kuvatiedoston lähetyksen yhdeydessä sähköpostitse.