Edusta itseäsi hyvällä kuvalla


Kunnallisvaaleista on tuskin vielä selvitty, mutta Europarlamenttivaalit koputtavat jo ovella. Kuvatessa kunnallisvaaliehdokkaita on vaan ajatus varmistunut, että hyvällä kuvalla on äänestäjään suuri vaikutus - ei ole ollenkaan sama, millaisella kuvalla itseään edustaa.

Usein vaaliehdokaskuva on peruskuva ja se toimii. Kuva voi olla myös enemmän persoonaa kuvastava. Hyvin toimii myös kokonaisuus, jos puolueella on joku yhteinäinen teema tai ohjeistus - usein näin nykyään tehdäänkin.Tarjoan teille Eurovaaleihin omaa osaamistani hyvien muotokuvien muodossa


Hinta koostuu kuvaushinnasta, sekä tilautuista tuotteista.

Kuvaushintani on 45e, sisältäen kuvauksen joko studiossani Pyynikin Trikoolla tai lähimiljöössä. Yhdellä kuvaushinnalla kuvaan jopa 50 kuvattavaa, jos he tulevat kuvaukseen sovitun ajan kuluessa. Kuvattavat saavat kuvaushinnalla itselleen nähtäväksi ja valittavaksi koevedokset, joiden perusteella he voivat valita mieleset otokset, joista tehdään valmiit kuvat.

Kuvakäsitellyt kuvatiedostot maksavat alkaen 20e/kpl (tämä kuvakoko sopii nettikäyttöön, sekä kevyeeseen printtikäyttöön), ja niitä saa kukin tilata toiveidensa mukaan niin monta kuin kokevat tarpeelliseksi.

Olkaahan yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä teidän arvoihinne sopiva tyyli, jonka mukaan toteutan kuvanne toivotussa aikataulussa!


Ystävällisin terveisin
Johanna Pohjavirta
Studio Dettani
Pyynikin Trikoo, Tampere
puh. 050 528 7507

studio@dettani.fi